Etusivu > Uutiset > 2013 > 12 > Luontotalo Arkissa jouluinen kierrätystapahtuma

Luontotalo Arkissa jouluinen kierrätystapahtuma

(09.12.2013 15:06 Toivonen Tiina M / päivitetty 09.12.2013 15:50)

Krääsättömän joulukuun hengessä järjestetään Luontotalo Arkissa tiistaina 10.12.2013 klo 15-19 jouluinen kierrätystapahtuma. Tarkoituksena on auttaa näkemään jäte- ja luonnonmateriaalien hyödyntämisen mahdollisuudet myös joulun pukemisessa.

Paketoi ja koristele kierrätysmateriaalein -työpajassavalmistetaan kauniita lahjapaketteja ja joulukoristeita kierrätysmateriaaleja hyväksi käyttäen. Pajassa on tarjolla erilaisia somisteita ja materiaalia. Mukaan voi ottaa lahjan, jonka haluaa paketoida, vanhoja joulukortteja, tyhjiä kartonkipakkauksia (esim. muro- tai hiutalepaketti) ja omat sakset. Materiaalimaksu on 5 euroa ja se sisältää sisäänpääsyn Luontotalo Arkin (Pohjoispuisto 7) näyttelyyn.

Joulukoristeiden vaihtotorillevoi tuoda kaikenlaisia jouluisia koristeita, valoja, sisustustavaroita tai tekstiilejä ja vaihtaa ne maksutta toisiin. Näin voi uudistaa joulunsa ilmaiseksi - toisen jäte on toisen aarre!

Lisäksi Porin seudun materiaalipankki ottaa vastaan askartelukäyttöön sopivia materiaaleja, jotka menevät mm. koulujen ja päiväkotien käyttöön. Jäteneuvoja on paikalla kertomassa kulutukseen liittyvistä ongelmista ja kierrätys-mahdollisuuksista sekä antamassa vinkkejä toisenlaisista joululahjoista. Näytillä on myös luonnonmateriaaleista koottuja asetelmia, joilla voi mainiosti korvata tänne talven keskelle lennätetyn tai kasvihuoneessa kasvatetun joulukukan.

Tapahtuman järjestävät Porin kaupungin ympäristövirasto ja Luontotalo Arkki. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Glögitarjoilu!


Hakusana