Etusivu > Uutiset > 2014 > 01 > Ihan epäNormaali lauantai tarjoaa ohjelmaa kaikille

Ihan epäNormaali lauantai tarjoaa ohjelmaa kaikille

(10.01.2014 16:29 Salminen Tiina / päivitetty 10.01.2014 16:29)

Satakunnan Museo järjestää 25. tammikuuta Ihan epäNormaali lauantai -tapahtumapäivän, jonka aikana voi esimerkiksi tutustua pistekirjoitustyöpajaan tai tulla kuuntelemaan Pertti Kurikan nimipäivät -yhtyettä.

Ihan epäNormaali lauantai -tapahtumapäivän ohjelma on suunnattu niin vammaisille kuin valtaväestölle. Muun muassa sokeiden maailmaan voi tutustua mm. pistekirjoitustyöpajassa tai pimeässä kahviossa, jonka järjestävät Satakunnan näkövammaiset. Erilaisuuteen pääsee tutustumaan koko päivän auki olevan elävän kirjaston kautta. Kehitysvammaliiton Tikoteekki esittelee ja testauttaa erilaisia apuvälineitä. Lisäksi paikalla on opaskoirakko. Tapahtuman koko ohjelma on tulkattu viittomakielelle.

Päivän aikana koetaan lisäksi tanssi- ja musiikkiesityksiä ja tavataan sanataiteilijoita. Tanssista vastaa yksi Suomen merkittävimmistä integroidun tanssin ryhmistä, Kaaos Company, joka luo vammaisten ja ei-vammaisten esiintyjien yhteisiä tanssiteoksia. Sanataiteesta vastaa runoilija ja kulttuurin monitoimimies Ilari Koivunen. Musiikin paikalle tuovat Antinkartanon orkesterit AK-Kollektiivi ja Avainorkesteri sekä nyttemmin runsaasti mainetta niittänyt Pertti Kurikan nimipäivät.

Ihan epäNormaali lauantai -tapahtumapäivä on kaikille avoin ja maksuton. Päivä alkaa museon auetessa kello 11.00 ja koko museo on ihan epänormaali aina iltakuuteen asti.

Katso koko ohjelma Satakunnan Museon verkkosivuilta.


Hakusana