Etusivu > Uutiset > 2014 > 01 > Music Against Drugs - Bändi- ja Säpinää-kilpailu

Music Against Drugs - Bändi- ja Säpinää-kilpailu

(23.01.2014 16:00 Blom Pia / päivitetty 07.03.2014 11:08)

Porin kaupunki sekä Music Against Drugs ry toteuttavat yhteistyössä syksyn 2013 ja kevään 2014 aikana Porissa kuuden kuukauden mittaisen Music Against Drugs -päihdekasvatuskokonaisuuden. Music Against Drugs tulee näkymään nuorten elämässä monikanavaisesti. Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä, sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä nuorisotyötä tekevä ehkäisevän päihdetyön järjestö.

Bändikilpailu

Satakuntalaisilla nuorilla on mahdollisuus osallistua Music Against Drugs -bändikilpailuun. Kilpailuun pääsevät mukaan satakuntalaiset bändit, joiden jäsenten keskimääräinen ikä on alle 22 vuotta.
Bändit osallistuvat nettiäänestykseen, jossa eniten ääniä keränneet bändit pääsevät esiintymään Music Against Drugs -iltatapahtumaan 7.3.2014 Porin keskustan nuorisotalolle, voittavat itselleen rannekkeet Linnanmäen huvipuistoon kesäksi 2014 sekä saavat Citymarket Pori Mikkolan lahjakortteja ja tuotepalkintoja. Lisäksi paikalliseen iltatapahtumaan esiintymään päässeet bändit osallistuvat valtakunnalliseen Music Against Drugs -bändikilpailun internet-äänestykseen, joka huipentuu syksyllä 2015 finaalitapahtumaan.
Ilmoittautuminen Music Against Drugs -bändikilpailuun tapahtuu helposti osoitteessa www.musicagainstdrugs.info kohdassa bändikilpailu. Bändikilpailuun voi osallistua niin aloitteleva bändi kuin myös sellainen, joka on jo päässyt keikkailun makuun.

kuva


Säpinää-kilpailu

kuva

Music Against Drugs ry palkitsee Säpinää-kilpailussa nuorten harrastus-, toiminta- ja osallistumismahdollisuuksia lisänneitä sekä syrjäytymistä ehkäisseitä nuoria ja nuorisoryhmiä. Säpinää-kilpailun palkinnon voi saada alle 30-vuotias nuori tai nuorisoryhmä.
Nuori voi ilmoittautua itse Säpinää -kilpailuun tai kuka tahansa voi ehdottaa jotain toista henkilöä Säpinää-palkinnon saajaksi. Ilmoittautuminen tapahtuu Music Against Drugsin nettisivujen kautta osoitteessa www.musicagainstdrugs.info. Ilmoittautumalla kilpailuun nuori tai nuorisoryhmä osallistuu nettiäänestykseen, jossa eniten ääniä saanut nuori tai nuorisoryhmä saa 5 kpl rannekkeita Linnanmäen huvipuistoon. Lisäksi jokainen kilpailuun osallistunut palkitaan kunniakirjalla.
Kaikki palkitsemiset tapahtuvat Music Against Drugs -iltatapahtumassa perjantaina 7.3.2014 Porin keskustan nuorisotalolla.


Lisätiedot: www.musicagainstdrugs.info

Erityisnuorisotyöntekijä
Timo Metsäjoki
Porin kaupunki - Vapaa-aikavirasto
puh. 044 701 1419
timo.metsajoki@pori.fi

Ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori
Sari Ilvonen
Porin kaupunki - Perusturvakeskus
Psykososiaaliset palvelut
puh. 044 701 9990
sari.ilvonen@pori.fi


Hakusana