Etusivu > Uutiset > 2014 > 01 > Tähtiä ja timantteja Kirjuri Classic -kesäkonserttiin

Tähtiä ja timantteja Kirjuri Classic -kesäkonserttiin

(17.01.2014 13:23 Salminen Tiina / päivitetty 17.01.2014 13:24)

Kirjuri Classic -kesäkonsertti on järjestetty Porissa jo kaksi kertaa. Ainutlaatuista tunnelmaa on luvassa myös tänä kesänä, Kirjurinluodon Lokkilavalla lauantaina 26.7.2014.

Tähtiä ja timantteja -suuri viihdekonsertti yhdistelee operettia, musikaalia ja viihdemusiikkia. Esiintymässä on Suomen eturivin laulajia, kuten iskelmän kuningatar Paula Koivuniemi, sädehtivä sopraano Emilia Vesalainen sekä karismaattiset tenorit Jyrki Anttila ja Pentti Hietanen. Heidän ohjelmistossaan on ikisuosikkeja ja viihteellisempää musiikkia. Konsertissa soittaa suuri viihdeorkesteri, jonka kapellimestarina toimii rytmi-, viihde- ja klassisen musiikin moniottelija Markku Johansson.

Porin Kirjurinluodon Lokkilavalla pidettävään konserttiin tehdään tänäkin vuonna katettu katsomo, jossa musiikista on mahdollisuus nauttia auringon paahteelta suojassa. Kokonaisvaltaisempaa elämystä haluaville on myynnissä paketteja, joissa on ruokailutilaisuus ennen konserttia.

Tähtiä ja timantteja -suuri viihdekonsertti ajoittuu samaan aikaan Porissa järjestettävän kansainvälisen FICC Rally 2014 -karavaanaritapahtuman kanssa.

www.kirjuriclassic.fi
www.facebook.com/kirjuriclassic


Hakusana