Etusivu > Uutiset > 2014 > 02 > Talvilomalla riittää tekemistä, oli lunta tai ei

Talvilomalla riittää tekemistä, oli lunta tai ei

(10.02.2014 11:25 Aaltonen Kalle / päivitetty 10.02.2014 19:18 Kyhä-Mantere Anna)

Porista löytyy talvilomaviikolla monen moista aktiviteettia niin lapsille kuin aikuisille.

Toivossa ja Korsmanilla tapahtuu

Talvilomaviikolla 18.-20.2. Rakennuskulttuuritalo Toivossa ja Korsmanin talolla on vilskettä ja vilinää. Korsmanin Kaarina-äiti huushollaa, kertoilee juttuja ja tarjoilee kahvia sekä kastettavaa.

Korsmanin talo avoinna hiihtolomaviikolla tiistaina, keskiviikkona ja torstaina eli 18.-20.2. klo 11- 15. Vapaa pääsy, kahvi ja kastettava 2 €.

Rakennuskulttuuritalo Toivon korjausnäyttelyssä pääsee tutustumaan perinteiseen puurakentamiseen. Toivo on avoinna tiistaina ja torstaina klo 12-17, keskiviikkona klo 12-19. Rakennuskonservaattorin korjausneuvontailta keskiviikkona 19.2. klo 16-19

Satakunnan museon työpajat talvilomalla

Ihan epänormaalia!

Tiistai 18.2. klo 11-15 Satakunnan Museossa (Hallituskatu 11)

Pajapäivän aikana tunnistetaan esineitä ja tuoksuja silmät sidottuna, opetellaan kirjoittamaan pistekirjoitusta ja piirretään vähän normaalista poikkeavalla tavalla. Työpajapäivän aikana tutustutaan yhdessä myös Ihan epäNormaalia -näyttelyyn. Pajan hinta 5 € sisältää materiaalit, mehut ja piparit.

Lumiveistotapahtuma

Keskiviikko 19.2. klo 11-15 Luontotalo Arkin pihassa (Pohjoispuisto 7)

Tarkoituksena on muokata ja vaivata lumesta erilaisia eläinhahmoja tyylin ja tekniikan ollessa täysin vapaita. Tapahtuma toteutetaan säävarauksella. Huonon sään sattuessa järjestetään eläimellinen askartelupaja Arkin aulassa. Pajan hinta 5 € sisältää lämmintä mehua ja värit teosten koristeluun.

Puuseppää aina tarvitaan

Torstai 20.2. klo 11-15 Rakennuskulttuuritalo Toivossa (Varvinkatu 19)

Verstaalla tehdään vauhdikkaita kulkupelejä, leluja, hauskoja hahmoja ja muuta kivaa puusta. Toivon verstaalle mahtuu kerrallaan noin 20 lasta vanhempineen. Pajan hinta 5 € sisältää materiaalit, mehut ja piparit.

Sähköjohdot solmuun

Perjantai 21.2. klo 11-15 Rosenlew-museossa (Kuninkaanlahdenkatu 14)

Vanhoista sähköjohdoista ja hylätyistä tietokoneiden kaapeleista taivutellaan erilaisia käyttöesineitä, kuten koruja ja avaimenperiä. Pajan hinta 5 € sisältää materiaalit, mehut ja piparit.

Lisäksi Porin taidekoulu järjestää kaikille lapsille, nuorille sekä perheille avoimia kursseja. Kursseilla voi muovailla savesta veistoksia tai vaikkapa osallistua fantasiavalokuvaukseen. Muutamalle kurssille pääsevät myös vanhemmat mukaan. Kurssikuvaukset ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Porin vapaa-aikavirasto järjestää toimintaa koko perheelle pitkin viikkoa:Hakusana