Etusivu > Uutiset > 2014 > 02 > Viimeinen venäläinen tango Pariisissa

Viimeinen venäläinen tango Pariisissa

(03.01.2014 11:40 Kivi Jan-Kristian / päivitetty 07.02.2014 15:44 Salminen Tiina)

Moskovalainen Young Russian Ballet esiintyy Porin Promenadisalissa maanantaina 10. helmikuuta kello 19. Parituntinen tanssi-ilta on ladattu vahvoilla tunteilla sisältäen niin mustasukkaisuutta, raivoa, toivoa kuin rakkauttakin.

Viimeinen venäläinen tango Pariisissa -teos on tanssimalla kerrottu draama kahdesta venäläisestä upseerista ja ballerinasta. Tapahtumat sijoittuvat Pariisin liepeille, eräälle rautatieasemalle, 1920- ja 1930-lukujen maailmaan.

Esitys on tulvillaan tragediaa ja tunteiden purkausta, monikielisiä ääniä, musiikkia ja eritempoisia rytmejä kuten tangoa, foxtrotia, valssia ja charlestonia. Lisäksi esityksessä on jazzorkesteri ja -laulaja.

kuva Promenadisali on tulvillaan venäläistä tangon taikaa maanantaina 10.2. kello 19.


Young Russian Ballet toista kertaa Porissa

Young Russian Ballet koostuu lahjakkaista solisteista. Taiteilijoiden nuoresta iästä huolimatta, monet heistä on jo saavuttanut kansainvälistä tunnustusta ja ehtinyt tanssia Venäjän ja Euroopan johtavissa balettiryhmissä. Young Russian Balletin ovat perustaneet Andrei Ljapin ja Anastasia Sverchkova. Viime vuoden talvella ryhmän Suomen kiertue päättyi karhukaupunkiin. Tapahtuman järjestää Porin kaupungin kulttuuriasiainkeskus.

Liput: Lippupalvelusta 35 € / 25 € ja ovelta kahta tuntia ennen näytöksen alkua. Lipun hintaan lisätään toimituskulu 2,50 €/lippu. Esityksen kesto 85 min + väliaika 20 min. Näytelmän ensi-ilta pidettiin Kiovassa 6.3.2006


Hakusana