Etusivu > Uutiset > 2014 > 03 > Seniorit viettävät kulttuuriviikkoa

Seniorit viettävät kulttuuriviikkoa

(10.03.2014 11:36 Kivi Jan-Kristian / päivitetty 17.03.2014 11:04 Salminen Tiina)

Porin kaupungin kulttuuritoimen ja perusturvan sekä Porin evankelisluterilaisen seurakuntayhtymän toimipaikoissa vietetään Seniorien kulttuuriviikkoa 17.-22. maaliskuuta.

Varttuneelle väelle on viikon aikana tarjolla useita ilmaistapahtumia kuten musiikkia, näyttelyitä, näyttelyopastuksia sekä luentoja, runonlausuntaa ja kilpailuja.

Seniorien kulttuuriviikolla on myös kohdennettua ohjelmaa. Kuvataiteilija Anne Salmelan ohjaama porilainen performanssiryhmä Perhosmarssi esiintyy vanhusten palvelukodeissa tarinoiden, laulujen, tuoksujen ja entisten aikojen muistojen saattelemana.

Vierailut palvelukoteihin toteutetaan yhteistyössä Porin taidemuseon ja Porin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen kanssa. Lisäksi kulttuuriasiainkeskuksen Kinokellari tarjoaa koko kevään aikana elokuvaesityksiä vanhainkodeissa.

Seniorien kulttuuriviikon järjestää Porin kaupungin kulttuuritoimen ja perusturvan seniorityöryhmä. Syksyllä 2006 perustetun työryhmän tehtävänä on kehittää ja edistää senioreille suunnattujen kulttuuripalvelujen saatavuutta.

kuva Seniorien kulttuuriviikolla on tarjolla ohjelmaa maanantaista lauantaihin. Kuva: Porin taidemuseo.


Ohjelmajuliste.pdf (pdf, 0.18 Mt)


Hakusana