Etusivu > Uutiset > 2014 > 04 > Katupuhdistusta tehostetaan ajoneuvojen siirroilla

Katupuhdistusta tehostetaan ajoneuvojen siirroilla

(14.04.2014 16:06 Salminen Tiina / päivitetty 14.04.2014 16:06)

Keskustan puistokatujen puhdistustyöt alkavat keskiviikkona 16.4.2014.

Puistokatujen kevätpuhdistustyöt alkavat keskiviikkona 16.4. klo 1:00 alkaen Selim Palmgrenin- ja Teatterikadun Raatihuoneenpuiston puoleisista reunoista jatkuen Pohjois- ja Eteläpuiston kautta Itsenäisyydenkadulle sekä takaisin Itsenäisyydenkadulta Etelä- ja Pohjoispuiston kautta Valtakadulle.

Torstaina 17.4.2014 puhdistustyöt jatkuvat klo 2:00 alkaen Itäpuistossa ja Länsipuistossa.

Puhdistustyön varmistamiseksi puistokatujen puiston puoleisille alueille on asennettu pysäköintikieltomerkit varustettuna siirtokehotuskyltein. Siirtokehotuskylteissä on ilmoitus päivämäärästä ja työn alkamisajankohdasta. Mikäli pysäköintikieltoa ja siirtokehotusta ei ole noudatettu, ajoneuvoille tehdään lähisiirto. Lähisiirrosta aiheutuneista kustannuksista peritään 70 euron siirtomaksu ajoneuvon omistajalta tai haltijalta.

Teknisen palvelukeskuksen kunnallistekniikka ja puistotoimi toivovat, että omistajien ja taloyhtiöiden vastuilla olevat jalkakäytävät puhdistettaisiin jo ennen tai samassa yhteydessä kuin tekninen palvelukeskus puhdistaa kyseistä katualuetta.

Autoilijoiden tulee huomioida puhdistustyössä olevien työkoneiden työskentely katualueilla, jotta liikenne ja puhdistustyöt sujuisivat turvallisesti ja joustavasti. Lisäksi autoilijoita muistutetaan poikkeavista pysäköintijärjestelyistä.

Kaupungin tekninen palvelukeskus aloitti keskustan, Itä-Porin ja Länsi-Porin alueilla katualueiden puhdistuksen sekä hiekoitushiekan poiston viikolla 14. Kadut ja kevyen liikenteen puhdistetaan samalla kertaa liikennealueiden ja viheriöiden osalta.


Hakusana