Etusivu > Uutiset > 2014 > 04 > Pori Jazzin huippukiinnityksille jatkoa

Pori Jazzin huippukiinnityksille jatkoa

(08.04.2014 10:08 Aaltonen Kalle / päivitetty 09.04.2014 08:53 Keskimäki Marianne)

Konsertti täydentyy yhteensä seitsemällä nimellä ja Kirjurinluodon konserttipuiston ohjelmisto on nyt lauantain osalta valmis.

Yhdysvaltalainen r&b- ja soul-artisti Kelis, maailmanmusiikin erikoisprojekti Fatoumata Diawara & Roberto Fonseca, jazzin huippuyhtye Christian McBride Trio sekä useita muita esiintyjiä on lisätty Pori Jazzin ohjelmistoon lauantaina 19. heinäkuuta.

Lauantain ohjelmaan on lisätty myös kaksi brittiesiintyjää. Debyyttialbuminsa viime vuonna julkaissut AlunaGeorge yhdistelee r&b:tä ja soulia 2000-luvun elektroniseen musiikkiin, ja samoilla linjoilla liikkuu tuore tulokas Lulu James, joka valmistelee ensimmäistä kokopitkää julkaisuaan.

Kotimaisina tähtiniminä lauantain konsertissa nähdään jazzin huippukokoonpano Jukka Eskola Orquesta Bossa sekä tämän hetken omaleimaisimpiin pop- ja rock-yhtyeisiin lukeutuva Pariisin Kevät.

Pori Jazz -ohjelmistoon aiemmin keväällä lisätyn The Isley Brothersin esiintyminen Porissa on peruuntunut festivaalista riippumattomista syistä. Legendaarinen soul- ja r&b-yhtye on perunut koko Euroopan-kiertueensa.


Hakusana