Etusivu > Uutiset > 2014 > 04 > Siltapuistokadun tilapäiset liikennejärjestelyt valmiit

Siltapuistokadun tilapäiset liikennejärjestelyt valmiit

(14.04.2014 15:52 Salminen Tiina / päivitetty 14.04.2014 15:52)

Siltapuistokadun liikennejärjestelyihin on viime viikkojen aikana tapahtunut muutoksia Porin sillan remontista johtuen.

Siltapuistokatu toimii nyt molempiin suuntiin ja kulku yrityksiin ja koteihin on sujuvaa. Konepajanrantaan on avattu yleiseen käyttöön aikaisemmin vain veneilijöille tarkoitettu pysäköintialue. Lisäksi Tehdaskadulta on avattu uusi liittymä Valajankadulle siten, että Tehdaskadulle ja -kadulta voi kääntyä oikealle.

Isosannanpuistokadulta voi nyt kääntyä Siltapuistokadulle myös etelän suuntaan, mikä mahdollistaa liikkumisen alueen yrityksiin ilman vilkkaan Valajankadun kautta kulkemista. K-supermarket Ruokacenterin pihasta on mahdollista lähteä kaupunkiin myös Tehdaskadun kautta. Cotton Grillin tonttiliittymää on avarrettu ja Erkan kebab & pizzeriassa asioiville on järjestetty 30 minuutin pysäköintipaikka Työmiehenkadulle.

Alueella liikkuu paljon mm. Porin Kristillisen koulun ja päiväkoti Ankkurin lapsia, minkä vuoksi autoilijoiden tulee huomioida Siltapuistokadun alennetut nopeusrajoitukset.

Siltaremontin aikana Porin sillan yli pääsee jalan ja pyörällä, ja moottoriajoneuvoille on opastettu omat reitit. Alueen yritykset palvelevat normaalisti koko remontin ajan asiakkaita kuunnellen. Alueella asioivia pyydetään ottamaan yhteyttä Porin kaupungin katu- ja puistosuunnitteluun, mikäli liikkumisen suhteen ilmenee ongelmia.Hakusana