Etusivu > Uutiset > 2014 > 04 > Vähäx valottaa levittäytyy kaupunkiin

Vähäx valottaa levittäytyy kaupunkiin

(23.04.2014 13:09 Aaltonen Kalle / päivitetty 23.04.2014 13:10)

Lasten ja nuorten valokuvafestivaali järjestetään Porissa 16.5.-15.6.

Kolmannen kerran järjestettävässä Vähäx valottaa -lasten ja nuorten valokuvafestivaalissa eläin on outo ilmestys, lemmikkikaveri, kiiltokuvahahmo tai kurjalta kohtelulta pelastettu rakastettu kumppani. Tulossa on kahdentoista näyttelyn ja erilaisten eläimellisten tapahtumien festivaali. Eläimet ovat yksi valokuvauksen suositumpia aiheita. Ihmiset kuvaavat lemmikkejään, eläintarhan asukkeja, puskaan vilahtaneita metsänolioita ja petoja.

Yksi festivaalin kahdestatoista näyttelystä kuvaa, minkälaista on opiskella koiran kanssa kymppiluokalla. Samalla, kun voi korottaa arvosanojaan, oppii koirankäsittelytaitoja ja koiraharrastelajeja. Leiki elävää -näyttelyssä riistakameraa on käyttänyt joukko vintiöitä.

Festivaalin aikana järjestetään aivan uudenlainen mahdollisuus tutustua näyttelyihin. Nyt voi osallistua opastettuun koiran ulkoilutusretkeen ja kiertää koiran kanssa näyttelyissä. Tapahtuma valtaa Porin keskustan tapahtumapaikaksi. Teoksia tulee olemaan esillä niin gallerioissa kuin julkisissa ja ulkotiloissa. Näyttelyiden lisäksi festivaalin ohjelmaan kuuluu tapahtumia, työpajoja ja seminaari.

kuva Vähäx valottaa -lasten ja nuorten valokuvafestivaaleilla eläin näkyy monenlaisena. Kuva: Vera Ignatius ja Jenni Pitkänen.

Hakusana