Etusivu > Uutiset > 2014 > 05 > Maauimala aukeaa entistä ehompana

Maauimala aukeaa entistä ehompana

(23.05.2014 09:20 Aaltonen Kalle / päivitetty 23.05.2014 09:49)

Toukokuun 26. päivä aukeavat jälleen Porin maauimalan portit innokkaille uimareille ja auringonpalvojille.

Keväthuollossa ovat muun muassa saunojen lauteet saaneet tehopesun ja kiukaat on tarkistettu tuleville löylyttelijöille.

– Saunojen ja altaiden peruskorjauksessa on muun muassa vaihdettu miesten pesuhuoneen kattolaudat. Samoin altaisiin on tehty paikkauskorjauksia ja -maalauksia, kertoo työnjohtaja Timo Lehtimäki vapaa-aikavirastosta.

Vartiointia parannetaan

Maauimalan siistit ja peruskorjatut tilat kärsivät kuitenkin joka kesä myös ilkivallasta. Yölliset luvattomat vieraat ovat aiheuttaneet toistuvasti ylimääräistä työtä ja kustannuksia. Altaista on löytynyt esimerkiksi sinne heittyjä roskakoreja ja rikottuja pulloja.

– Tänä kesänä vartiointia tehostetaan entisestään. Esimerkiksi alueen web-kamera on uusittu ja siinä on aikaisempaa terävämpi kuva. Maauimalan aita tullaan uusimaan ja alueelle lisätään myös valonheittimiä heinä-elokuun pimeneviä iltoja silmällä pitäen, Lehtimäki sanoo.

Maauimalan ainutlaatuisesta ympäristöstä ja tunnelmasta voi nauttia elokuun 17. päivään saakka. Ainoastaan Naisten kevätkirmauspäivänä helatorstaina 29. toukokuuta on maauimala muulta yleisöltä suljettu.

Maauimalan aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä.

kuva

Hakusana