Etusivu > Uutiset > 2014 > 05 > Pihlavan PikkuAreena ottaa varaslähdön SuomiAreenaan

Pihlavan PikkuAreena ottaa varaslähdön SuomiAreenaan

(23.05.2014 09:18 Salminen Tiina / päivitetty 23.05.2014 09:25)

Pihlavan asukastuvalla järjestetään 27.5. kello 13.00 alkaen keskustelu- ja yleisötapahtuma, jossa pohjustetaan heinäkuun SuomiAreenan teemoja. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Asukastuvalla puhutaan lähiötyön tarpeesta, yksinäisyydestä, lähipalveluista ja kansalaistoiminnasta. Mihin lähiötyötä tarvitaan? -paneelikeskustelu käydään klo 14.00-14.45 Aiheesta ovat keskustelemassa muun muassa kaupunginvaltuutetut Kaarina Ranne, Viveka Lanne, Anne Liinamaa, Tapio Furuholm ja palvelujohtaja Mari Levonen.

Keskustelun ohessa tapahtumassa on tarjolla kulttuurielämyksiä, kasvomaalausta ja herkkuja, joten pienimmätkin viihtyvät, kun aikuiset puhuvat vakavia.

Pihlavan asukastuvan edustalla, esittäytyvät Pihlavan asukasyhdistys, Pihlavan seurakunta, Porin kaupungin asukastupatoiminta, ehkäisevän päihdetyön Pakka-malli, kasvatus-ja opetusviraston Koulutuksellinen tasa-arvo -hanke, vapaa-aikaviraston Nuorisoyksikkö/Pihlavan Putki, Kalakerho, Kaikkien Pori -hanke, kaupunkisuunnittelu ja Talentia Satakunta.

Tilaisuuteen on maksuton bussikuljetus muilta asukastuvilta ja keskustasta. Bussireitti ja aikataulu löytyy oheisesta kuvasta.

kuva Klikkaa kuva suuremmaksi.


Hakusana