Etusivu > Uutiset > 2014 > 05 > Uusi päiväkoti vihitään käyttöön

Uusi päiväkoti vihitään käyttöön

(14.05.2014 08:25 Aaltonen Kalle / päivitetty 14.05.2014 08:25)

Marraskuun alussa käyttöön otetun päiväkoti Veturitallin vihkiäisiä vietetään ensi maanantaina.

Päiväkoti Veturitalli sijaitsee osoitteessa Pölkkyruohonraitti 1. Päiväkoti on kaupungin oma kiinteistö. Päiväkodin kerrosala on 1826 m2. Rakennuksen tilavuus on 6800 m3. Päiväkodin rakentaminen maksoi n. 4,4 miljoonaa euroa. Päiväkodissa on seitsemän lapsiryhmää. Ryhmistä kolme on tarkoitettu ympärivuorokautista vuorohoitoa tarvitseville lapsille ja neljä toimii päiväryhminä. Lapsia päiväkodissa on yli 130 ja he tulevat päiväkotiin eri puolilta Poria. Veturitallissa työskentelee 35 vakituista työntekijää.

Vuorohoidon vuoksi päiväkoti on lähes aina auki, lukuun ottamatta lyhyitä aikoja jouluna ja juhannuksena. Päiväryhmät ovat auki klo 6.30–17.15 ja tarvittaessa joustavat klo 6-18 välillä. Kaikki päiväkodin hoitopaikat ovat kokopäiväisiä. Päiväkoti Veturitalli toimii kahdessa kerroksessa ja uutuutena siellä on mm. oma ruokasali lapsille.

Kasvatus- ja opetuslautakunta on mielissään uudesta päiväkodista. Päiväkoti tarjoaa lapsille virikkeellisen ja turvallisen toimintaympäristön sekä ilmentää Poria lasten ja nuorten kaupunkina. Jatkossakin varhaiskasvatuksen tavoitteisiin sisältyy kaksi uutta päiväkotia porilaisille lapsille.

Vihkiäisiä vietetään päiväkodissa maanantaina 19. toukokuuta klo 16 alkaen. Juhlapuheen tilaisuudessa pitää opetusministeri Krista Kiuru.


Hakusana