Etusivu > Uutiset > 2014 > 05 > Vapaat tontit haettavissa sähköisesti

Vapaat tontit haettavissa sähköisesti

(07.05.2014 11:36 Salminen Tiina / päivitetty 07.05.2014 12:31)

Porin kaupungin vapaiden tonttien esittely- ja hakupalvelu on uudistunut. Tontteja voi nyt hakea nettipohjaisessa varauspalvelussa suoraan kartalta.

Tontinhakija voi myös seurata varaushakemuksensa etenemistä. Lisäksi hakija saa sähköpostia tontinhaun eri vaiheista, esimerkiksi tontin saaneelle järjestelmä ilmoittaa asian automaattisesti.

Tonttien esittelypalvelu on myös uudistunut. Palvelussa ovat nyt esillä kaikki Porin kaupungin haettavana olevat tontit, myös yritystontit. Kaikkiaan haettavia tontteja on esittelypalvelussa Porin kaupungilla tällä hetkellä 240 kappaletta.

– Uutta on lisäksi se, että palveluun on lisätty lähipalveluja, kuten kouluja ja päiväkoteja ja leikkipaikkoja. Tällöin oikeanlaisen tontin löytäminen on helpompaa, kertoo suunnittelija Jone Puputti teknisestä palvelukeskuksesta.

Tonteille ja esittely- ja hakupalvelulle voi myös antaa palautetta suoraan kartalta.

Tonttien esittelypalvelu löytyy Porin kaupungin karttapalvelusta osoitteesta kartta.pori.fi/tontit. Palveluun pääsee pori.fi -etusivulta, kartat -painikkeen kautta tai vapaat tontit -sivuilta. Sähköiseen hakuun pääsee käsiksi tonttien esittelypalvelun kautta tai suoraan osoitteella kartta.pori.fi/esite.


Hakusana