Etusivu > Uutiset > 2014 > 06 > Kaupunkijunan kyydissä Puuvillan SuomiAreena-keskusteluun

Kaupunkijunan kyydissä Puuvillan SuomiAreena-keskusteluun

(30.06.2014 15:07 Rinta-Kauhajärvi Taina / päivitetty 30.06.2014 15:20)

Puuvillan kauppakeskuksen rakennustyömaalla keskustellaan aiheesta Mistä tulevaisuuden koti on tehty? 17.7. klo 12.15–13.30. Keskusteluun järjestetään maksuton kaupunkijunakuljetus.

Lähtö tapahtuu Porin kauppatorin kaupunkijunan pysäkiltä klo 11. Kaupunkijuna tekee samalla pidemmän kiertoajelun, jossa ajetaan muun muassa SuomiAreenan tapahtumapaikkojen ohitse. Junalla ei ole paluukuljetusta, vaan takaisin keskustaan pääsee esimerkiksi kävellen Porinsiltaa pitkin. Junaan ei tarvitse varata ennakkoon paikkoja.

kuva Kaupunkijuna kulkee Puuvillan kauppakeskuksen työmaalle muun muassa Linnansillan kautta. Kuva: Eetu Henttonen

Puuvillassa käytävä keskustelu liittyy SuomiAreenan asumisteemaan. Keskustelussa ovat mukana arkkitehti Joakim Breitenstein, näyttelijä ja Porin kulttuurilähettiläs Mari Rantasila, Porin kaupungin kulttuurijohtaja Jaana Simula, Skanska Kodit kehitysjohtaja Susanna Sucksdorff, esteettömyyssuunnittelija Terhi Tamminen ja Porin Puuvilla Oy:n kauppakeskusjohtaja Pasi Välimaa. Tilaisuuden juontaa Suomen Asuntotietokeskuksen toimitusjohtaja Juha Salmi. Tilaisuudessa on myös mukana Rakastajat-teatterin näyttelijöitä. Tulevaisuuden asumista pohditaan monelta kantilta. Esimerkiksi senioriasumisesta on puhuttu paljon, mutta mitä se tarkoittaa? Näyttelijä Mari Rantasila pukeutuu tilaisuudessa ikäpukuun ja kertoo, miltä tuntuu muuttua senioriksi.

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Skanska Talonrakennus ja Porin Puuvilla Oy.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät SuomiAreenan nettisivuilta.


Hakusana