Etusivu > Uutiset > 2014 > 06 > Kesätyöpaikatta jääneitä opiskelijoita työllistetään

Kesätyöpaikatta jääneitä opiskelijoita työllistetään

(13.06.2014 09:06 Salminen Tiina / päivitetty 13.06.2014 09:06)

Vuosi sitten lanseerattu kokeilu työllisti Porissa kesän 2013 aikana 80 opiskelijaa. Tälle kesälle työsopimuksia on tehty kesäkuun puoliväliin mennessä 45.

Porin kaupungin työllisyysyksikkö ja perusturvakeskuksen sosiaali- ja perhepalvelujen aikuissosiaalityö työllistävät jälleen kesätyöpaikatta jääneitä opiskelijoita.

- Odotan parhaillaan varmistuksia työsopimuksien tekemisestä 26 opiskelijan osalta, ja moni on tulossa edelleen haastatteluun, kesätyökoordinaattori Tiina Tiainen kertoo.

Opiskelijoille tarjottavat työtehtävät sijoittuvat Porin kaupungin eri hallintokuntiin ja ne on tarkoitettu porilaisille opiskelijoille. Varsinaisen työhönoton hoitavat hallintokunnat itse, mutta töiden hakeminen organisoidaan aikuissosiaalityön kautta.

- Kehotan opiskelijoita ripeyteen, sillä kovin montaa paikkaa ei enää ole vapaana ja budjettikin tulee jossain kohden vastaan, Tiainen sanoo.

Opiskelijoiden kesätyöjaksot kestävät yhdestä kahteen kuukautta. Siitä maksettava palkka määräytyy Porin kaupungin kesätyöntekijöille maksaman korvauksen ja opiskelijan koulutustaustan perusteella.


Hakusana