Etusivu > Uutiset > 2014 > 06 > Osallistu ulkoministeriön kesäkouluun SuomiAreenassa

Osallistu ulkoministeriön kesäkouluun SuomiAreenassa

(04.06.2014 13:42 Rinta-Kauhajärvi Taina / päivitetty 04.06.2014 13:43)

Voiko ilmastonmuutoksen pysäyttää? Miten sinä ratkaisit Somalian konfliktin? Entä tarvitaanko demokratiaa kaikkialla? Ministerit Pekka Haavisto ja Erkki Tuomioja kutsuvat nuoria ratkomaan kiperiä globaaleja kysymyksiä ulkoministeriön kesäkouluun SuomiAreenaan.

Globaaleja ratkaisuja etsimässä – ulkoministeriön kesäkoulu järjestetään Porin Teatterissa 16. heinäkuuta klo 10–15. Mukaan ovat tervetulleita niin lukiolaiset, opiskelijat, nuoret aikuiset kuin muutkin globaaleista asioista kiinnostuneet. Päivän ohjelmassa on luvassa keskusteluja ja työpajoja muun muassa demokratiasta, yritysvastuusta, Somalian konfliktista ja Syyrian pakolaistilanteesta. Päivän avaa Signmark ja aiheisiin johdattavat kansainväliset ja kotimaiset asiantuntijat.

Päivän huipentuu kaikille avoimeen klo 15–16.15 järjestettävään keskustelutilaisuuteen "Suomen ulkopolitiikan uudet haasteet – ulkoministeriön ajankohtaiskeskustelu". Puhujina ovat kehitys- ja omistusohjausministeri Pekka Haavisto, ulkoasiainministeri Erkki Tuomioja ja ulkoministeriön erikoistutkija Hiski Haukkala. Artistivieraana esiintyy Signmark.

Kesäkouluun voi ilmoittautua 15.6. mennessä osoitteeseen keoinfo@formin.fi.


Hakusana