Etusivu > Uutiset > 2014 > 06 > Peruskorjattu sairaala täyteen toimintaan syyskuussa

Peruskorjattu sairaala täyteen toimintaan syyskuussa

(27.06.2014 09:27 Aaltonen Kalle / päivitetty 27.06.2014 09:27)

Peruskorjatun osan vihkiäisiä vietetään jazz-viikolla.

Maantiekadulla sijaitsevan Porin perusturvakeskuksen sairaalan torniosan muutostyö valmistuu vielä kesäkuun aikana. Kuntoutus- ja sairaalapalveluiden johtava lääkäri Anna-Liisa Koivisto kertoo, että muutto tiloihin tapahtuu elokuussa.

– Täydessä toiminnassa sairaala on syyskuusta eteenpäin. Sen toiminta tulee painottumaan iäkkäiden potilaiden hoitoon ja kuntoutukseen.

Rakennuksen vihkijäksi 17. heinäkuuta pidettävään kutsuvierastilaisuuteen on lupautunut arkkipiispa Kari Mäkinen, joka puhuu myös samana iltana perusturvan hallinnon auditoriossa järjestettävässä seminaarissa. Kaikille avoimen seminaarin teemana on "Vanhuus on radikaali voima" ja se järjestetään yhteistyössä Porin seurakuntayhtymän kanssa. Kello 17 alkavassa tilaisuudessa esiintyy lauluyhtye Rajaton.

Yleisölle on varattu mahdollisuus peruskorjatun sairaalan tiloihin ja toimintaan tutustumiseen 18. heinäkuuta. Perusturvan kiinteistöpäällikkö Kari-Matti Haapala kertoo, että ovet ovat avoinna silloin kello 10.00–15.00.

– Tiloihin tutustuminen tapahtuu työntekijöiden itsensä esittelemänä ja opastetut kierrokset lähtevät aulasta vartin välein.

Porin perusturvakeskus ja saneerattujen tilojen rakennuttajana toiminut Porin Tekninen Palvelukeskus ovat järjestäneet yleisölle molempiin tapahtumiin maksuttoman non-stop-bussikuljetuksen. Porin Liikenteen autot ajavat Kauppatorilta Hallituskadun (pysähdys Raatihuoneella) kautta Maantiekadulle. Torstaina kyydit lähtevät Kauppatorilta kello 16.15 sekä 16.35 ja takaisin maantiekadulta 18.40 sekä 18.55. Perjantaina lähdöt ovat Kauppatorilta 30 minuutin välein alkaen kello 10.00, viimeinen lähtö kello 14.30. Viimeinen paluukuljetus Maantiekadulta lähtee kello 15.00.


Hakusana