Etusivu > Uutiset > 2014 > 07 > SuomiAreenassa neljän puoluejohtajan kesäkeskustelu

SuomiAreenassa neljän puoluejohtajan kesäkeskustelu

(10.07.2014 10:24 Aaltonen Kalle / päivitetty 10.07.2014 10:26)

Lauantaina käynnistyvä SuomiAreena on saanut mielenkiintoisen lisän ohjelmistoonsa.

Satakunnan Kansan ja Satakunnan Viikon järjestämään puheenjohtajakohtaamiseen osallistuvat Sdp:n puheenjohtaja, valtiovarainministeri Antti Rinne, keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä, vihreiden puheenjohtaja, ympäristöministeri Ville Niinistö ja Rkp:n puheenjohtaja, puolustusministeri Carl Haglund. Kohtaamiseen saadaan myös hallitus-oppositio -jännitettä, kun puheenjohtajista kolme on ministereitä ja yksi suuren oppositiopuolueen johtaja.

Puheenjohtajien kohtaaminen järjestetään kauppakeskus BePopissa (Yrjönkatu 22, Pori) tiistaina 15.7. klo 17.00–18.00. MTV Uutiset lähettää keskustelun suomiareena.fissä ja MTV Katsomossa samana iltana. Keskustelun juontavat Satakunnan Kansan päätoimittaja Olli-Pekka Behm ja Satakunnan Viikon päätoimittaja Kim Huovinlahti.

Kesän varmin uutisaiheiden sampo SuomiAreena käynnistyy lauantaina 12.7. ja kiihdyttää täyteen vauhtiinsa maanantaina 14.7. Tapahtuma keskusteluttaa eturivin vaikuttajia viikon ajan, ja tämän vuoden kattoteemana on asuminen ja ympäristö. Kaikkiaan 150 eri keskustelussa kuullaan noin 700 eri puhujaa, joukossa mm. presidentit Tarja Halonen ja Martti Ahtisaari, puhemies Eero Heinäluoma, arkkipiispa Kari Mäkinen, yrittäjä Hjallis Harkimo, muusikko Samuli Putro, kirjailija Sofi Oksanen, vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson ja valmentaja Juhani Tamminen.


Hakusana