Etusivu > Uutiset > 2014 > 07 > SuomiAreenassa musiikin sulosointuja

SuomiAreenassa musiikin sulosointuja

(04.07.2014 15:27 Rinta-Kauhajärvi Taina / päivitetty 04.07.2014 15:33)

Reilun viikon päästä alkavassa SuomiAreenassa kuullaan musisointia useaan otteeseen.

Tiistaina 15. heinäkuuta eduskunnan karaokekerho ja Porin karaokekarhut järjestävät karaokeillan Pub Winstonissa klo 20.30 alkaen. Lauluja lurittelevat muun muassa kansanedustajat Sauli Ahvenjärvi (kd.), Juho Eerola (ps.), Tuula Peltonen (sd.) ja kansanedustajien avustajat Jaana Siukola sekä Jari Koskela. Mukana on myös Karaokekarhujen Raimo Lehtimäki ja juontajana Julle Kallio.

Tänä vuonna järjestetään jo kolmannen kerran suosittu Virsi- ja viini-ilta Raatihuoneen juhlasalissa kello 21 alkaen. Illan juontajina toimivat kirjailija Jaakko Heinimäki ja toimittaja Kaisa Raittila. Samaan aikaan Kulttuurikulmassa raikaa poliittisten laulujen ilta Punatähtien ja Mikko Alatalon kera. Mikäli suunnitelmissa on päästä molempiin tilaisuuksiin, esiintyvät Punatähdet ja Mikko Alatalo vielä toisen kerran kello 22.30 alkaen.

Viikko huipentuu perjantaina jo perinteeksi muodostuneeseen yhteislaulutilaisuuteen, jossa näyttelijät Teemu Niemelä ja Vesa Haltsonen esittävät Juicen Leskisen lauluja. Eetunaukiolla kuullaan Juicen tunnetuimpia sävelmiä kuten Syksyn sävel ja Norjalainen villapaita. Lisäksi kaksikko esittää hieman tuntemattomampia lauluja, josta esimerkkinä on Mikko Alatalon säveltämä ja Juice Leskisen sanoittama Klovni heittää veivin.

- On hienoa, että tällainen tapahtuma on Porissa, ja me saamme olla osa sitä. Ihmiset ovat aina olleet tilaisuudessa lämminhenkisesti mukana, Teemu Niemelä kertoo.

kuva Vuonna 2012 yhteislaulutilaisuudessa esiintyi myös harmonikkaa soittava Roosa Halme. Kuva: Antero Saari

Yhteislaulutilaisuus järjestetään Eetunaukion lavalla kello 15.30–16.15

Koko SuomiAreenan ohjelma.


Hakusana