Etusivu > Uutiset > 2014 > 08 > Kari Hannus sai hunajaa hyvästä tiedottamisesta

Kari Hannus sai hunajaa hyvästä tiedottamisesta

(20.08.2014 11:51 Korpi Anniina / päivitetty 20.08.2014 11:52)

Satakunnan Journalistit palkitsivat Porin kaupungin apulaiskaupunginjohtajan, Kari Hannuksen hyvän tiedottamisen hunajapurkilla.

kuva

Kuva: Kalle Aaltonen

Tämän vuoden palkinto ojennettiin Hannukselle, koska hän on aina valmis vastaamaan toimialaansa liittyviin kysymyksiin, oli sitten kyse kaupungin rakentamisesta, kiinteistöistä tai liikelaitoksista. Satakuntalaisjournalistit kehuivat Hannusta keskustelevaksi, palvelualttiiksi, mediamyönteiseksi ja toimialallaan kovan luokan asiantuntijaksi. Tunnustuksesta iloisesti yllättynyt Hannus totesi keskiviikkona hunajapurkin saatuaan, että avoin ja varhainen tiedottaminen on olennainen osa hyvää ja sujuvaa hallintoa.

- Meillä tehdään hyvin vähän valituksia kaavoista. Tilanne on aivan toinen esimerkiksi Turussa. Avoin kansalaiskeskustelu vähentää kitkaa päätöksenteossa. Se on kaikkien etu, sanoi Hannus.

Huonon tiedottamisen suolasalkkarin sai yhteisesti Norilsk Nickelin Harjavallan tehdas, Varsinais-Suomen ely-keskus ja Porin kaupungin ympäristövirasto. Satakunnan Journalistit antoivat suolasalkkarin hitaasta ja ristiriitaisesta tiedottamisesta Kokemäenjoen nikkelipäästön yhteydessä.


Hakusana