Etusivu > Uutiset > 2014 > 08 > Porisperen lipunmyynti etenee ennätystahdissa

Porisperen lipunmyynti etenee ennätystahdissa

(05.08.2014 11:07 Aaltonen Kalle / päivitetty 05.08.2014 11:08)

Neljättä kertaa Porin Kirjurinluodon Lokkilavalla järjestettävä festivaali tarjoaa kolmen päivän aikana peräti 32 artistia.

Monipuolista esiintyjäkaartia edustavat muun muassa Flogging Molly (USA), Nekromantix (USA/DEN), August Burns Red (USA), Sonata Arctica, Circle, Apulanta, Erin, JVG sekä Jenni Vartiainen.

Tähtien sisääntulot ovat perjantaina ja lauantaina varsin näyttäviä. Stam1na-yhtyeen Antti "Hyrde" Hyyrynen laskeutuu avauspäivänä taivaalta esiintymisalueelle Porin Laskuvarjourheilijoiden avustamana. Samanlaisen tandemhyppytempun tekee lauantaina Kolmas Nainen -yhtyeen solisti Pauli Hanhiniemi. Porisperen huipentaa sunnuntain supersuosittu perhepäivä.

Porispere-lippujen ennakkomyynti kulkee paraikaa hyvää vauhtia.

– Lipuista ostetaan Porisperen kaltaisissa tapahtumissa yli kolmannes viimeisellä viikolla ja jos trendi jatkuu tällaisena myös tämän vuoden osalta, niin meille on tulossa uusi ennätysyleisö. Ilahduttavaa on, että ennakkoon kaavaillut "hittipäivät" lauantai ja sunnuntai ovat myyneet hyvin, mutta jääneet tämän vuoden mustan hevosen, eli perjantain varjoon, riemuitsee promoottori Harri Vilkuna.

kuva Porilaisen kesän huipentava Porispere käynnistyy kolmen yön kuluttua. Kuva: Porispere

Hakusana