Etusivu > Uutiset > 2014 > 08 > Porilainen vesiopas avuksi kuntalaisille

Porilainen vesiopas avuksi kuntalaisille

(29.08.2014 09:05 Lanne Merika / päivitetty 09.09.2014 11:00)

Opas on porilaisesta näkökulmasta kirjoitettu käsikirja vedestä. Painopiste on veteen liittyvissä arjen asioissa, jotka ovat Porin kaupungin ympäristöviraston kokemuksen perusteella askarruttaneet kuntalaisia toistuvasti vuosien mittaan.

Porilainen vesiopas pyrkiikin tarjoamaan vastauksia näihin kysymyksiin; oli sitten kyse vesijohtovedestä, vesillä liikkumisesta, merkillisistä ilmiöistä vesistössä tai mökkirannan ruoppauksen suunnittelusta. Myös ajankohtainen nikkelivuoto ja sen tähänastiset vaikutukset on lyhyesti käsitelty vesioppaassa. Porilaisen vesioppaan sisältö jakautuu neljään isoon asiakokonaisuuteen, jotka ovat talous- ja jätevedet, vapaa-aika veden äärellä, ongelmia vesistöissä ja vesien suojelu ja kunnostaminen. Porin kaupungin ympäristövirasto julkaisee perjantaina 29.8.2014.

kuva

Porilaista vesiopasta jaetaan viikosta (36) alkaen Porin kaupungin ympäristöviraston lisäksi ainakin kirjastoissa ja se julkaistaan sähköisenä ympäristöviraston internetsivuille osoitteessa www.pori.fi/ymparistovirasto.


Hakusana