Etusivu > Uutiset > 2014 > 09 > Hoitotarvikejakelu keskitetään Maantiekadulle

Hoitotarvikejakelu keskitetään Maantiekadulle

(01.09.2014 08:42 Aaltonen Kalle / päivitetty 01.09.2014 08:42)

Porin perusturvakeskus keskittää yhteistoiminta-alueiden hoitotarvikkeiden jakelutoiminnan Porin Maantiekadun kampukselle.

Osastonhoitaja Heidi Neittamo sanoo siirtymisen hajautetusta mallista keskitettyyn tuovan varmuutta jakelun toimivuuteen ja lisäävän toiminnan kokonaisuuden hallittavuutta.

– Pienet yksiköt ovat kovin haavoittuvaisia ja esimerkiksi sairauslomapäivinä niiden ovet on jouduttu pitämään suljettuina.

Hajautettu hoitotarvikkeiden jakelu päättyy nykyisissä toimipisteissä Ulvilassa, Merikarvialla, Laviassa ja Noormarkussa syyskuun lopussa. Lokakuusta alkaen asiakkaat voivat joko hakea tarvikkeensa Maantiekadulta tai tilata ne puhelimitse tai asioimalla millä tarhansa yhteistoiminta-alueen terveysasemalla.

– Hoitotarvikkeet toimitetaan 1–2 arkipäivän kuluessa asiakkaan haluamaan yksikköön, Neittamo kertoo.

Hoitotarvikejakelu on avoinna Maantiekadulla maanantaista perjantaihin klo 10–12, ja tarvikkeiden tilaus onnistuu puhelimitse (puh. 044 701 8574 tai 044 701 8575) klo 9–10 välillä. Neittamon mukaan sekä jakeluaikoja että puhelintunteja ollaan laajentamassa.

– Myös kerran viikossa pidettävä iltavastaanotto käynnistyy jälleen syyskuun alusta.

Neittamo arvioi hoitotarvikkeiden jakelun parantuvan ja laajentuvan muutosten myötä koko yhteistoiminta-alueella ja kertoo myös työntekijöiden suhtautuvan asiaan myönteisesti.

– Pienissä yksiköissä työskennellyt henkilöstö on itse ilmaissut halukkuutensa siirtyä Maantiekadulle.


Hakusana