Etusivu > Uutiset > 2014 > 10 > Ideoi nimi nuorten verkkosivuille

Ideoi nimi nuorten verkkosivuille

(13.10.2014 10:56 Lehtonen Tiina J / päivitetty 13.10.2014 11:00)

Nuorille suunnatun tiäksää.fi -verkkosivuston tilalle julkaistaan vuoden lopussa uusi seutukunnallinen verkkosivusto. Uudella sivustolla on jatkossa runsaasti tietoa ja tekemistä kaikille Karhukuntien nuorille.

Uuden sivuston yhteyteen tulee opas, jossa esitellään erilaisia nuorille suunnattuja palveluja ja annetaan tietoa monenlaisista nuorten elämään liittyvistä kysymyksistä, kuten opiskelusta, terveydestä ja työllisyydestä. Oppaan tuottavat yhteistyössä Porin etsivä nuorisotyö ja Satakunnan Ammattikorkeakoulu.

Uudelle sivustolle ja oppaalle etsitään nyt nimiä! Karhukuntien nuorille käynnistyy nimikilpailu, jossa etsitään uutta nimeä kahteen sivustoon. Voittajien ehdotukset tullaan näkemään uusien sivustojen niminä. Kilpailuun voi osallistua 31.10.2014 saakka:

Nuorten verkkosivuille uudet nimet

Porilaisten nuorten tieto- ja neuvontapalvelu tiäksää.fi on jakanut tietoa ja uutisia menestyksekkäästi jo vuodesta 2008 asti. Uusi nuorille suunnattu sivusto kattaa jatkossa kaikki Karhukunnat (Pori, Ulvila, Huittinen, Kokemäki, Harjavalta, Nakkila, Luvia, Merikarvia, Pomarkku).

kuva Klikkaa kuvasta kilpailuun!


Hakusana