Etusivu > Uutiset > 2014 > 10 > Porin keskustassa liikennehaittoja

Porin keskustassa liikennehaittoja

(31.10.2014 13:26 Kalle Aaltonen / päivitetty 31.10.2014 13:26)

Rakennus- ja vesijohtotyömaat aiheuttavat haittoja keskustan liikenteeseen viikolla 45.

Isolinnankadulla Hartela Oy alkaa rakennustyömaan torninosturin pystytyksen maanantaiaamuna 3.11. klo 6:00 alkaen. Työ aiheuttaa Isolinnankadun liikenteen katkaisun Maaherrankadun ja Mikonkadun välillä.

Työn alku ja lopetusvaiheessa Liisankadun risteyksestä on mahdollista päästä ainoastaan Sokoksen paikoitusalueelle, josta poistuminen tapahtuu Isokarhun paikoitusalueen kautta Itäpuistoon. Torninosturin kokoamisvaiheen aikana autoliikenne pääsee kulkemaan Maaherrankadulle asti. Maaherrankadulta ajaminen Isolinnankadulle on suljettu. Pystytystyön on arvioitu kestävän neljästä viiteen päivään. Kävely ja pyöräliikenne kulkevat normaalisti työmaan ohitse Isolinnankadun itäreunaa.

Toinen liikennettä haittaava työ on Nortamonkadulla, lähellä Yrjönkatua. Kohteessa uusitaan kiinteistön vesijohto, joka työ katkaisee Yrjönkadulta tulevan liikenteen kulun Isolinnankadulle maanantaina 3.11. klo 7:00 alkaen. Isolinnankadun suunnasta sallitaan tonteille ajo sekä vuoroliikenteessä olevien linja-autojen läpikulku Yrjönkadulle. Vesijohdon uusimistyön on arvioitu kestävän kahdesta kolmeen päivään.

Liikennehaitat muuttavat myös tilapäisesti linja-autoreittejä. Pohjoisesta sekä kauppatorilta linja-autoaseman suuntaan kulkevien linja-autojen suositeltu korvaava reitti on Antinkatu tai vaihtoehtoisesti Pohjois- Eteläpuisto.

Kaikkien liikenteessä toimivien toivotaan huomioivan edellä mainituista töistä ja väliaikaisista sulkemisista aiheutuva haitta liikenteelle ja harkitsevan korvaavia ajoreittejä työmaa-alueen ohi sekä noudattavan erityistä varovaisuutta työstä aiheutuvien liikennejärjestelyjen johdosta.


Hakusana