Etusivu > Uutiset > 2014 > 11 > Joulukalenteri selvittää lumihiutaleen arvoituksen

Joulukalenteri selvittää lumihiutaleen arvoituksen

(28.11.2014 10:13 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 28.11.2014 10:16)

Porin lastenkulttuurikeskuksen videojoulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa maanantaina 1. joulukuuta.

Joulukalenteri 2014

Jouluilo on tiessään ja tontut vain laiskottelevat. Joulumaassa sähköt reistailevat ja värit katoavat. Joulumaan tietotoimistosta kuuluu huolestuttavia uutisia. Tuleekohan tänä vuonna joulua lainkaan?

Samaan aikaan Mikael muuttaa Poriin ja saa nopeasti uusia ystäviä. Mutta onko vanhemmilla ja monella muullakin porilaisella jokin suuri salaisuus, ja miten se kaikki liittyy Joulumaahan?

Pori on jälleen täynnä outoja tapahtumia, mystisiä paikkoja ja merkillisiä henkilöitä. Tule mukaan selvittämään Lumihiutaleen arvoitusta ja avaa videoluukku joka päivä osoitteessa pori.fi/joulukalenteri.

kuva

Videojoulukalenteri Lumihiutaleen arvoitus on Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkoston LaitosPRO-työryhmän toteuttama 24-osainen elokuva, joka tuo jännitystä ja hauskuutta kaikenikäisten joulunodotukseen.

Keväällä 2014 toteutettiin porilaisille vitosluokkalaisille Tarinakilpailu, missä etsittiin tarinaa joulukalenterin käsikirjoituksen pohjaksi. Kilpailun voitti ryhmä Toejoen koulun oppilaita. LaitosPRO-työryhän käsikirjoitustiimi kirjoitti joulukalenterin rungon tarinan pohjalta. Jaksojen ohjaajat kirjoittivat jaksokohtaiset käsikirjoitukset. LaitosPRO-työryhmä on Porin lastenkulttuurikeskuksen koolle kutsuma ryhmä porilaisia kulttuuritoimijoita eri sektoreilta.


Hakusana