Etusivu > Uutiset > 2014 > 11 > Lapsen oikeuksien teemaviikko näkyy Porissa

Lapsen oikeuksien teemaviikko näkyy Porissa

(11.11.2014 15:50 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 12.11.2014 08:32 Kalle Aaltonen)

Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto juhlii tapahtumaa muun muassa Vauvakulttuuriviikon kautta 17.11-23.11.

Lastenkulttuurikeskuksen järjestämä Vauvakulttuuriviikko tarjoaa vauvaperheille suunnattuja tapahtumia, työpajoja sekä esityksiä. Vauvakulttuuriviikon ohjelma löytyy osoitteesta www.sakulaku.fi.

Hipaisu, Sively, Tönäisy -näyttely Porin taidemuseossa

Porin taidemuseon ja Porin lastenkulttuurikeskuksen Hipaisu, sively, tönäisy -näyttelyn teokset kutsuvat leikkimään, koskemaan ja kokeilemaan omia aistejaan. Näyttelyn taiteilijat ovat Kirsi Jaakkola, Veijo Setälä ja Heidi Tikka. Näyttely on avoinna aina 11. tammikuuta 2015 saakka.

Liput salkoon ja leikkimään

Valtio liputtaa Lapsen oikeuksien päivänä 20.11. kaikissa virastoissaan. Sisäasianministeriö suosittaa, että liput liehuisivat ympäri maan tärkeällä asialla. Lapsen oikeuksiin kuuluvat muun muassa oikeus olla kulttuurinsa jäsen ja tuoda esiin omaa luovuuttaan.

Lastensuojelun Keskusliitto on julkaissut laajan yhteistyöverkoston kanssa juhlavuoden kunniaksi Leikin talo -esitteen ja postikortteja. Porin lastenkulttuurikeskus on jakanut esitteitä ja kortteja porilaisiin päiväkoteihin ja perheille. Lisätietoja osoitteesta www.lskl.fi/los25.

YK:n lapsen oikeuksien sopimus täyttää 25 vuotta ja sitä tehdään tunnetuksi teemaviikolla 17.11.-21.11. Juhlavuoden teemana on lapsen oikeus lepoon, leikkiin ja vapaa-aikaan. Liput salkoon ja leikkimään!

Teematapahtumia perusturvassa

Porin perusturvakeskuksen alueella lapsen oikeuksien päivää vietetään vetämällä liput salkoon kaikissa yksiköissä. Lisäksi pitkin viikkoa järjestetään monenlaisia teematapahtumia.

Perusturvakeskuksen järjestämään ohjelmaan voi tutustua täältä.


Hakusana