Etusivu > Uutiset > 2014 > 11 > Organisaatiomuutosesitykset tekniselle lautakunnalle

Organisaatiomuutosesitykset tekniselle lautakunnalle

(13.11.2014 10:00 Kalle Aaltonen / päivitetty 13.11.2014 10:00)

Tekninen lautakunta on kaupunginhallituksen antamissa raameissa jatkanut kehittämistä hyvässä yhteistyössä TPK:n johdon kanssa.

TPK:n johtaja tuo ensi viikon yhteistyötoimikuntaan ja seuraavaan tekniseen lautakuntaan esityksensä organisaatiomuutoksista ja toiminnankehittämisestä.

Esityksenä on, että tekninen lautakunta osaltaan hyväksyy ja esittää kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi selvityksen tekemisen rakentamisyksikön yhtiöittämiseksi kahdeksi yhtiöksi. Toisen yhtiön muodostaisivat talonrakennuksen sekä talotekniikan vastuualueet ja toisen yhtiön kunnallistekniikan, puistotoimen sekä mittauspalveluiden vastuualueet. Muutos voisi tulla voimaan 2016 alusta. Kyse on valmistelun aloittamisesta, eikä TPK:ssa ole vielä mitään valmista esitystä asiasta.

Toinen esitys on, että tekninen lautakunta osaltaan hyväksyy ja esittää, että kaupunginhallitus asettaa työryhmän valmistelemaan TPK:n toimitilataseyksiköstä muodostettavaksi tilakeskuksen, johon yhdistetään toimitilojen lisäksi kaupungin omistamia yhtiöitä, joita on paljon. Tilayksikkö toimisi ensin tasejatkuvana taseyksikkönä ja muuttuisi yhtiöksi vuoden 2018 alussa. Tilakeskus miehitettäisiin pääasiassa TPK:n toimitilojen parissa työskentelevillä henkilöillä.


Hakusana