Etusivu > Uutiset > 2014 > 12 > Henkilöstölehti Karhunpalvelus lakkaa ilmestymästä

Henkilöstölehti Karhunpalvelus lakkaa ilmestymästä

(16.12.2014 11:26 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 16.12.2014 11:26)

Porin kaupungin henkilöstöjaosto päätti kokouksessaan 16.12, että henkilöstölehti Karhunpalvelus lakkaa ilmestymästä. Lehden viimeinen numero ilmestyy 12. maaliskuuta 2015.

Porin kaupungissa kehitetään parhaillaan voimakkaasti sähköistä asiointia ja sähköisiä viestintätapoja. Ihmiset ovat tottuneet nopeaan ja ajankohtaiseen viestintään, mikä asettaa omat vaatimuksensa myös Porin kaupungin henkilöstöviestinnälle.

– Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä henkilöstölehdessä ei ole mahdollista toteuttaa toivotunkaltaista ajankohtaisviestintää. Meillä on tarve saada jaettua tietoa kaupungin sisäisistä asioista nykyistä nopeammin ja tehokkaammin. Siksi haluamme jatkossa kohdentaa henkilöstöviestinnän resurssimme verkkoon, kertoo kaupungin viestintäpäällikkö Anna Kyhä-Mantere.

Kehityssuunta on muissakin suurissa ja keskisuurissa kaupungeissa sama. Esimerkiksi Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja Kotkassa henkilöstölehdet on hiljattain lopetettu. Turussa ja Oulussa ilmestyvät viimeiset numerot vuoden 2014 aikana.

Karhunpalvelus-lehdellä on toimitusneuvosto, jonka puheenjohtajana toimii kaupungin henkilöstöpäällikkö Helena Metsälä.

– Tulevaisuudessakin on tarvetta hallintokuntarajat ylittävälle yhteistyölle, jotta pystymme myös jatkossa tuottamaan sekä mielenkiintoista että hyödyllistä sisältöä kaupungin henkilöstölle.

Kaupungin intranetin Patarummun kehittäminen modernimmaksi viestintävälineeksi on aloitettu viestinnän ja tietohallinnon yhteistyönä.

– Tavoitteena on lisätä etenkin etusivun viestinnällisyyttä, jotta saamme tulevaisuudessakin julkaistua henkilöstöä koskevat artikkelit ja uutiset houkuttelevasti. Henkilökohtainen kasvokkaisviestintä tulee jatkossakin olemaan keskeisin sisäisen viestinnän muoto, Kyhä-Mantere sanoo.

Karhunpalvelusta on tehty Porin kaupungin henkilöstölle vuodesta 1980. Sen painosmäärä vuonna 2014 on noin 6290 kappaletta. Henkilöstölehden ensimmäinen päätoimittaja oli Martti Sinisalmi.


Hakusana