Etusivu > Uutiset > 2014 > 12 > Porisperen 2015 perhepäivän vetonaulat julki

Porisperen 2015 perhepäivän vetonaulat julki

(09.12.2014 10:22 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 09.12.2014 10:23)

Robin, Elastinen ja Samuli Edelmann nousevat ensi kesänä Kirjurinluodon Lokkilavalle.

kuva Elastinen räppää kesällä Porisperessä.

Ensi kesänä viidettä kertaa järjestettävä Porispere-festivaali singahtaa joulumarkkinoille kärkenään Kaikkien Aikojen Perhepäivä. Huikeata suosiota nauttivan sunnuntaipäivän artistikattaus on kokonaisuutena festivaalin tähän asti nimekkäin.

Kirjurinluodon karkeloissa hurmaavat kotimaisen popin supertähti Robin, hip hop -sankari Elastinen ja suomalaisten sydänalaa monimuotoisesti kutkutteleva näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann. Kaksi jälkimmäistä artistia tulivat kuluneena syksynä tutuksi myös Vain elämää -ohjelmasta. Mahdollisia lisäjulkistuksia on luvassa myöhemmin.

Porisperen rockpainotteisempien perjantai- ja lauantaipäivien ohjelman rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Luvassa on entistä monipuolisempi ja mielenkiintoisempi kattaus koti- ja ulkomaisia artisteja. Isoja tähtiä sekä herkullisia yllätyksiä vilisevä ohjelmisto julkaistaan ensi vuoden puolella.

Toivotut ja suositut joululahjaliput ovat myynnissä tästä päivästä lähtien Lippupisteen toimipisteissä sekä nettikaupassa. Vuoden 2015 Porispere-festivaalin tarjouslippujen hinnat voimassa 31.12.2015 asti. Tarjoukset voimassa S-etukortilla. Hinnat sisältävät palvelumaksun.


Hakusana