Etusivu > Uutiset > 2014 > 12 > Satakuntalainen joulutori tuo joulun keskustaan

Satakuntalainen joulutori tuo joulun keskustaan

(10.12.2014 11:16 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 10.12.2014 11:16)

Koko perheen ohjelmallisia joulutorin avajaisia ja Porin joulunavausta juhlitaan lauantaina 13.12. klo 12.00 alkaen Eetunaukion lavalla.

Koko perheen joulutorin avajaisten ohjelman aloittaa Joulupukki, joka saapuu paikalle Ratsastuskoulu Chapelin hevoskyydillä. Lisäksi saadaan nauttia PSYL 9A -musiikkiluokan, Porin Naislaulajien ja Erja Lehtosen esityksistä. Avajaisten huipennuksena Porin Lucia tuo valoa talven pimeyteen klo 13.30. Avajaiset juontaa Taru Saine Radio Porista.

- Joulupukki päivystää tuvallaan joka päivä klo 12.00–14.00. Muina aikoina lahjatoiveet voi esittää tuvan hengettärille eli Martta-Muoreille. Myös Partion Pop up -Kolon nuotionlämmössä kannattaa vierailla päivittäin. Ja kaikki halukkaat, ottakaa kitara mukaanne, niin saadaan aikaan kunnon nuotiopiiri, haastaa Porin Seudun Matkailu Oy MAISAn markkinointipäällikkö Kirsi Sainio-Lehtimäki.

Joulutorin myyntikojut ovat täynnä paikan päällä nautittavia tai kotiin vietäviä jouluherkkuja sekä koriste- ja käyttöesineitä. Satakuntalaisella Joulutorilla myytävien tuotteiden kirjo on monipuolinen marmeladikaramelleista lampaanvillatuotteisiin, terveystuotteista leivonnaisiin ja joululaatikoista piparkakkutaloihin. Joulutorin aikaan myös kauppatorilla sijaitsevista kojuista löytyy kauppiaita.

Joulutori huipentuu Tuomaan markkinoihin

Kaupunkijuna Poritar liikkuu päivittäin klo 11.00–18.00 keskusta-alueen ja Puuvillan välillä. Lähdöt Kauppatorilta ovat puolelta ja tasalta sekä Puuvillasta varttia yli ja varttia vaille. Lippu maksaa 2 €. Lapset pääsevät vanhempiensa seurassa veloituksetta.

Joulutori huipentuu 21.-22.12. pidettäviin perinteisiin Tuomaan markkinoihin, jotka levittäytyvät joulutorin ympärille kävelykadun ja kauppatorin alueelle. Tuomaan markkinoiden aikaan (21.-22.12.) tarjonta lisääntyy entisestään, kun kävelykadulle ja kauppatorille saapuu uusia kauppiaita.

Eetunaukion kuusen koristelusta vastaa Anniksen Tuulta purjeisiin -nuorten työllisyyshanke. Joulutorin muu koristelu on Porin puistotoimen käsialaa. Eetunaukion puissa olevat valot on sytytetty Porin yrittäjien myötävaikutuksella.

Joulutorin järjestää Porin Seudun Matkailu Oy MAISA. Yhteistyökumppaneina ovat Porin Yrittäjät, Satakunnan Viikko ja Radio Pori.

Virittäydy Satakuntalaisen joulutorin tunnelmaan etukäteen Facebookissa.


Hakusana