Etusivu > Uutiset > 2015 > 01 > Verkosta vinkkejä ja apua Karhukuntien nuorille

Verkosta vinkkejä ja apua Karhukuntien nuorille

(20.01.2015 12:58 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 20.01.2015 13:01)

Karhukuntien nuorten omat sivut nuokka.fi ja jeesari.nuokka.fi avattiin tiistaina 20.1.

Nuokka.fi-sivuilta löytyy kaikenlaista nuorten elämään liittyvää tietoa sekä esimerkiksi ohjeita, blogikirjoituksia ja vapaa-aikaan liittyviä juttuja. Sivujen toinen osa,jeesari.nuokka.fi, esittelee nuorille suunnattuja tuki- ja neuvontapalveluja. Sivujen tarkoitus on helpottaa nuorta löytämään apua liittyen esimerkiksi opiskeluun, terveyteen ja työllisyyteen. Sivut on tarkoitettu kaikille Karhukuntien nuorille Porissa, Ulvilassa, Huittisissa, Harjavallassa, Kokemäellä, Nakkilassa, Luvialla, Pomarkussa ja Merikarvialla.

Monien Karhukuntien nuorisotyön resurssit ovat pienet, jolloin yhteistyö sekä lähikuntien että muiden toimijoiden välillä on koettu erittäin tärkeäksi. Ilman sitä vastaavaa nuorille suunnattua palvelua on mahdotonta ylläpitää. Sivut palvelevat nuorten lisäksi kaikkia nuorten kanssa toimivia tahoja.

– Verkkosivumuotoisen palvelun tarkoituksena ei ole tehdä korjaavaa työtä tai käsitellä pitkäkestoisesti vaikeita kysymyksiä, vaan neuvoa nuorelle mistä hän voisi saada tarvitsemaansa apua pitkistä välimatkoista huolimatta, kertoo Porin kaupungin verkkonuorisotyöntekijä Anniina Korpi.

Jotta nuoret voivat saada mahdollisimman oikeata ja ajantasaista tietoa, sivuilla olevat palvelujen tarjoajat huolehtivat itse tietojensa ajantasaisuudesta ilmoittamalla mahdollisista muutoksista osoitteeseen nuorisotiedotus@pori.fi tai täyttämällä sivuilla olevan lomakkeen. Koordinoivana tahona toimii Porin kaupungin vapaa-aikaviraston nuorisoyksikkö.

Nuorilla on mahdollisuus päästä mukaan molempien sivujen sisällön tuottamiseen. Nuoret voivat kirjoittaa omista kokemuksistaan ja ajatuksistaan ja lähettää teksti osoitteeseen nuorisotiedotus@pori.fi tai sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

kuva Kuva: Vapaa-aikavirasto


Hakusana