Etusivu > Uutiset > 2015 > 02 > Ensimmäiset kesätyöpaikat jo haussa

Ensimmäiset kesätyöpaikat jo haussa

(13.02.2015 13:42 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 13.02.2015 13:50)

Porin kaupunki palkkaa ensi kesäksi työntekijöitä monenlaisiin tehtäviin.

Paikkoja on tarjolla muun muassa urheilupaikoilla, puistojen hoitajina, kiinteistönhoitajina, siivoojina, mukiloiden ohjaajina ja monissa muissa kaupungin palvelutehtävissä. Kesätyöpaikat on tarkoitettu pääasiassa koululaisille ja opiskelijoille.

Kesätyöpaikkoja haetaan suoraan verkossa. Työpaikkoja voi hakea myös Kuntarekryn sekä työvoimahallinnon verkkosivujen kautta.


Kesätyöpaikkoja on haussa vasta muutamia, mutta paikkoja tulee lisää hakuun kevään edetessä. Seuraa verkkosivuja ja hae kesätöihin Porin kaupungille!

Kesätyöpaikkatukea yksityisille työnantajille

Kesätyöpaikkatukea myönnetään tänä kesänä Porissa toimiville yksityisille työnantajille vuosina 1995–2000 syntyneiden koululaisten ja opiskelijoiden palkkaamiseen. Tukea myönnetään lisäksi iästä riippumatta opiskelijasta, joka suorittaa opiskeluun liittyvää pakollista harjoittelua.

Tukea myönnetään työnantajalle, joka palkkaa koululaisen tai opiskelijan vähintään neljän viikon ajaksi. Työajan on oltava vähintään 30 tuntia viikossa. Tuen määrä on työsuhteen kestosta riippuen 340–510 euroa per palkattava koululainen tai opiskelija.

Lisätietoja kesätyöpaikkatuesta saa Porin kaupungin työllisyysyksiköstä ja hakemus on tulostettavissa osoitteesta:

pori.fi/tyollisyydenhoito/kesatyollistaminen

kuva Porin kaupunki oli mukana 13.2. järjestettävillä Satarekry-messuilla. Kuva: Tiina LehtonenHakusana