Etusivu > Uutiset > 2015 > 02 > Pori Jazz -muistot talteen, voita konserttilippu

Pori Jazz -muistot talteen, voita konserttilippu

(16.02.2015 10:55 Saija Laaksovirta / päivitetty 16.02.2015 10:55)

Museo tallentaa festivaaliin liittyvää muistitietoa kokoelmiinsa.

Pori Jazz juhlii 50. merkkivuottaan ensi kesänä, jossa myös Satakunnan museo on vahvasti mukana. Voit voittaa Pori Jazz-konserttilipun tallentamalla Jazz-muistosi helmikuun loppuun mennessä osoitteessa www.kerromuseolle.fi. Lippuja arvotaan viisi kappaletta. Arvonta suoritetaan kaikkien muistonsa ja yhteystietonsa helmikuun loppuun mennessä jättäneiden kesken.

Museossa järjestetään 50-vuotisjuhlanäyttely sekä siihen liittyviä yleisötapahtumia. Juhlavuoteen on valmistauduttu keräämällä ja tallentamalla Pori Jazziin liittyvää muistitietoa ja kulttuuriperintöä. Festivaaliin eri tavoin liittyviä henkilöitä on myös haastateltu. Syksyllä aloitettiin suuren yleisön jazzmuistojen ja -valokuvien keruu Satakunnan Museon Kerro museolle -verkkopalvelussa. Yleisö voi tallettaa sivustolle omia jazzkuviaan ja -muistojaan sekä osallistua muisteluun kommentoimalla muiden julkaisuja.

Tallennettua ja kartoitustyön kautta löydettyä materiaalia hyödynnetään jo heinäkuussa 2015 avautuvassa Pori Jazzin 50-vuotisjuhlanäyttelyssä: Me teimme sen – Pori Jazzin viisi vuosikymmentä.


Hakusana