Etusivu > Uutiset > 2015 > 02 > Satakunnan Viikko hallinnoimaan kävelykatua

Satakunnan Viikko hallinnoimaan kävelykatua

(04.02.2015 09:49 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 04.02.2015 09:49)

Porin kaupungin keskustan kehittämistyöryhmän esityksen mukaisesti Porin Seudun Matkailu Oy MAISA ja Satakunnan Viikko ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Satakunnan Viikko alkaa hallinnoida Porin kävelykatualuetta. Sopimus astui voimaan helmikuun alussa.

Sopimuksen mukaan Satakunnan Viikolla on jatkossa oikeus järjestää kävelykatualueella tapahtumia, markkinoita, esiintymisiä ja muita tilaisuuksia sekä vuokrata myynti- ja mainospaikkoja sekä esiintymislavaa. Sopimukseen liittyy myös alueen markkinoinnin kehittämistä.

Satakunnan Viikon tarkoituksena on elävöittää Porin keskusta-aluetta tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten kanssa.

- Olemme syntyneestä sopimuksesta hyvin innoissamme. Satakunnan Messujen järjestäminen on tuonut taloomme paljon tapahtumajärjestämisosaamista, lisäksi pystymme hyödyntämään kustantamiamme medioita Porin keskusta-alueen markkinoimisessa. Tunnemme myös paikallisten yritysten arjen hyvin, sekin on vahvuutemme, sanoo Satakunnan Viikkolehtien toimitusjohtaja Kim Huovinlahti.

Porin Seudun Matkailu Oy Maisa on myös jatkossa vahvasti mukana Porin keskustan kehittämisessä ja elävöittämisessä markkinoimalla keskusta-aluetta niin asukkaille kuin matkailijoille.

Satakunnan Viikko järjestää alueen yrittäjille helmikuussa yhteistilaisuuden, jossa kartoitetaan yrittäjien toiveita ja näkemyksiä. Satakunnan Viikko on myös kutsunut palvelukseensa keskusta-alueen toiminnanjohtajaksi Kirsi Sainio-Lehtimäen.


Hakusana