Etusivu > Uutiset > 2015 > 03 > Kävelykatualue siirtyy Lalli Oy:lle

Kävelykatualue siirtyy Lalli Oy:lle

(23.03.2015 14:50 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 23.03.2015 15:11)

Kaupunginhallitus päätti käyttää kuntalain mukaista otto-oikeuttaan ja hyväksyä kävelykatualuetta koskevan sopimuksen siirron Porin Seudun Matkailu Oy MAISAlta Lalli Oy:lle.

Kaupunginhallitus käytti kuntalain mukaista otto-oikeuttaan ja otti käsiteltäväkseen kävelykatualuetta koskevan sopimuksen siirtämisen Porin Seudun Matkailu Oy MAISAlta Lalli Oy:lle.

Kaupunginhallitus kumosi teknisen lautakunnan 17.3. tekemän päätöksen, jossa pyydettiin asiasta kaupunginhallituksen lausuntoa hankkeen elinkeinopoliittisen vaikuttavuuden ja merkityksen selvittämiseksi.

Kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan 17.6.2013 Porin kaupungin elinkeino-ohjelman vuosille 2013–2014. Yhtenä ohjelman tavoitteena on, että Poria markkinoidaan vetovoimaisena sekä aktiivisena kokous-, tapahtuma- ja matkailualueena. Tähän tavoitteeseen tähdätään muun muassa markkinoimalla Promenadikeskuksen ja Pripolin tiloja sekä Kirjurin ja kävelykadun aluetta tapahtumajärjestäjille. Kaupunginhallituksen mukaan otto-oikeuden käyttäminen ja kävelykatualuetta koskevan sopimuksen siirtämisen hyväksyminen on Porin kaupungin elinvoiman ja kaupunkikeskustan vireyden kannalta perusteltu ja tarkoituksenmukainen ratkaisu.


Hakusana