Etusivu > Uutiset > 2015 > 03 > Meri-Porissa alkavat piha- ja katualueiden muutostyöt

Meri-Porissa alkavat piha- ja katualueiden muutostyöt

(27.03.2015 10:27 Saija Laaksovirta / päivitetty 27.03.2015 10:27)

Meri-Porin koulukeskuksen piha- ja katualueiden muutostyöt alkavat pääsiäisen jälkeen. Muutostöiden tavoitteena on kulkuyhteyksien ja liikenneturvallisuuden parantaminen.

Työt vaikuttavat alueen asukkaiden ja palveluiden käyttäjien liikkumiseen kirjaston, hammashoitolan, koulukeskuksen ja uimahallin alueella. Koulurakennusten väliin rakennetaan yhdyskäytävä. Linja-autopysäkki siirretään kirjaston eteen Rieskalantien koulukeskuksen puoleiselle reunalle ja siihen asennetaan katos. Rieskalantielle tehdään jättöalueet oppilaskuljetuksia varten. Koulukuljetusta suorittaville takseille varataan koulun pihaan erillinen kiertoalue.

Uimahallin pysäköintialueen taakse rakennetaan tieyhteys, joka johtaa koulukeskuksen pihaan sekä Merisalmentien ja Parkkalinkujan kiinteistöille. Koulun pihaan asennetaan leikki- ja pelialueet ja alueen opastusta lisätään.

Kirjaston ja hammashoitolan asiakkaiden pysäköintioikeus muuttuu aikarajoitteiseksi. Kunnallinen pysäköinninvalvonta aloittaa alueella elokuussa 2015.

Piha- ja katualueiden muutostyöt valmistuvat 31.7.2015. Rakennuttajana toimii Porin YH-asunnot Oy.


Hakusana