Etusivu > Uutiset > 2015 > 03 > Porin historiaa kävellen maaliskuusta marraskuuhun

Porin historiaa kävellen maaliskuusta marraskuuhun

(06.03.2015 12:18 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 06.03.2015 12:18)

Satakunnan Museon Poria ja porilaisia -kaupunkiopastukset alkavat jälleen maaliskuun lopussa kävelykierroksella Porin vanhalla hautausmaalla.

Poria ja porilaisia -kaupunkiopastuksilla Satakunnan Museon ammattilaiset esittelevät Porin kaupungin historiaa, elämäntarinoita ja tapahtumia. Kesäkaudella 2015 opastusten muita aiheita ovat Junneliuksen palatsi, Kirjurinluodon maiseman 100 vuotta, Kvistiluodon huvilat, Lehmäkävely sekä Porin päivät linjuriajelut.

Lipunmyyntikäytäntö muuttunut

Kaikille kaupunkiopastuksille on rajoitettu osallistujamäärä ja lippu pitää ostaa etukäteen Satakunnan Museon lipunmyynnistä (Hallituskatu 11). Lippu pitää esittää oppaalle ennen kierroksen alkua lähtöpaikalla.

Kaupunkiopastukset alkavat kävelykierroksella Porin vanhalla hautausmaalla palmusunnuntaina 29.3. klo 17-18.30. Illansuussa tutustutaan Porin vanhan hautausmaan ja sieltä leposijansa saaneiden henkilöiden ja sukujen historiaan. Oppaina Rakennuskulttuuritalo Toivon intendentti Tuulikki Kiilo ja Luontotalo Arkin opas Martti Koski.

Kävelykierrokselle tulee ilmoittautua etukäteen ostamalla lippu (8 euroa/henkilö) Satakunnan Museon lipunmyynnistä. Kierrokselle mahtuu 50 osallistujaa. Lähtö on vanhan vesitornin juurelta (Maantiekadun alkupäästä)

Satakunnan Museon ammattilaiset esittelevät Porin kaupungin historiaa, elämäntarinoita ja tapahtumia monipuolisilla kaupunkiopastuksilla vuonna 2015 maaliskuusta marraskuuhun. Kaupunkiopastukset ovat maksullisia.

Kaupunkiopastuksien ohjelma 2015 (pdf, 0.12 Mt)


Hakusana