Etusivu > Uutiset > 2015 > 03 > SuomiAreena jo kymmenettä kertaa Porissa ensi kesänä

SuomiAreena jo kymmenettä kertaa Porissa ensi kesänä

(04.03.2015 08:40 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 04.03.2015 08:40)

Luvassa on noin 160 tilaisuutta Porissa sekä noin 200 tuntia ohjelmia niin verkossa, radiossa, MTV3-kanavalla kuin uudella SuomiAreenaTV-kanavallakin.

kuva
Jo kymmenettä kertaa järjestettävä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena tarjoaa 13.-17.7. laajemman valikoiman tilaisuuksia kuin koskaan aiemmin. Vuosi vuodelta kasvaneesta SuomiAreenasta on kehkeytynyt kesän suurin yleisölle avoin keskustelutapahtuma. MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä tapahtuma houkuttelee Poriin vuosittain satoja järjestöjä ja yrityksiä sekä kymmeniä tuhansia kuulijoita.

Yleisöennätys voi rikkoutua myös ensi kesänä, sillä luvassa on enemmän tilaisuuksia kuin aiemmin.

- SuomiAreena kasvatti viime vuonna kävijämääriään kolmanneksella, tilaisuuksissa keskusteluja kuunteli jo 30 000 ihmistä. Järjestäjänä odotamme, että mielenkiinto tapahtumaan vain kasvaa. Tällaisia avoimia ja näin laajoja keskustelufoorumeja päättäjien ja kansalaisten kohtaamiseen ei ole muualla, MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila kertoo.

Tapahtuman pääteemana on tänä vuonna opetus ja kulttuuri. Pääyhteistyökumppaneita ovat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä DNA.

SuomiAreenaTV välittää keskustelut koteihin

SuomiAreenan keskusteluja voi seurata paitsi paikan päällä, niin nyt ensi kertaa myös oman televisiokanavan välityksellä. Kanava pyörii SuomiAreena-viikon ajan maanantaiaamusta perjantai-iltaan. Sen jakelusta vastaa DNA.

Kanava välittää Porissa käytävät keskustelut lähes maanlaajuisessa antenniverkossa sekä noin 600 000 DNA:n kaapeliasiakkaalle. Lisäksi kanavaa voi seurata DNA Welho MatkaTV:stä. SuomiAreenaTV:n kanavapaikat julkistetaan myöhemmin keväällä.

Huomenta Suomi jälleen Porissa

SuomiAreenan keskusteluja välitetään myös verkon, radion ja MTV3-kanavan kautta aikaisempia vuosia enemmän. Verkossa MTV.fi ja SuomiAreena.fi välittävät vajaat 200 tuntia suoraa nettilähetystä sekä keskustelutaltiointeja Porista.

MTV3-kanavalla SuomiAreenan antimia nähdään Poriin rantautuvassa Huomenta Suomessa ja Studio55.fi-lähetyksessä 13.-17.7. klo 7.00-9.30 sekä SuomiAreena Special –ohjelmassa 13.-17.7. klo 19.30-21.00. Lisäksi SuomiAreenalta lähetetään puoluejohtajien tentti keskiviikkona 15.7. ja entisten puheenjohtajien keskustelu tiistaina 14.7.

Myös Radio Nova on paikan päällä ja vahvasti SuomiAreena-tunnelmissa. SuomiAreenasta keskustellaan jo nyt sosiaalisessa mediassa tunnuksella #suomiareena.


Hakusana