Etusivu > Uutiset > 2015 > 04 > Katujen kevätpuhdistusta tehostetaan

Katujen kevätpuhdistusta tehostetaan

(02.04.2015 13:04 Saija Laaksovirta / päivitetty 07.04.2015 14:04 Tiina.J Lehtonen)

Autoilijoita kehotetaan siirtämään autonsa pois kadunvarsilta 7.4. alkaen puhdistustyön helpottamiseksi.

Keskustassa sekä Itä-Porin ja Länsi-Porin alueilla jatketaan katualueiden puhdistusta, hiekoitushiekan poistoa liikennealueilta ja viheriöiltä. Seuraavaksi vuorossa ovat kohteet, joissa ajoneuvoja siirretään, ellei liikennemerkein osoitettua siirtokehotusta ole noudatettu.

Itä-Porissa työt alkavat tiistaina 7.4. kello 6.00 alkaen Puhurintien pysäköintialueilla ja Kalskeentiellä.

Puhdistustyöt jatkuvat keskiviikkona 8.4. kello 2.00 alkaen keskustan puistokaduilla seuraavasti: Selim Palmgrenin kadulta ja Teatterikadulta Raatihuoneenpuiston puoleisista reunoista jatkuen Pohjois- ja Eteläpuiston kautta Itsenäisyydenkadulle, sekä takaisin Itsenäisyydenkadulta Etelä- ja Pohjoispuiston kautta Valtakadulle.

Torstaina 9.4.2015 puhdistustöitä jatketaan kello 2.00 alkaen Itäpuistossa ja Länsipuistossa. Mahdolliset yöpakkaset saattavat aiheuttaa pieniä muutoksia työaikoihin.

Puhdistustyön varmistamiseksi puistokatujen puiston puoleisilla alueilla on pysäköintikieltomerkit siirtokehotuskyltein varustettuna. Siirtokehotuskylteissä on ilmoitus päivämäärästä ja työn alkamisajankohdasta.

Mikäli pysäköintikieltoa ei ole noudatettu, ajoneuvoja joudutaan siirtämään. Ajoneuvon sivuun hinaamisesta aiheutuneista kustannuksista peritään siirtomaksu ajoneuvon omistajalta tai haltijalta. Siirtomaksu on 85 euroa, jonka lisäksi peritään 24 %:n arvonlisävero.

Tekninen palvelukeskuksen kunnallistekniikan ja puistotoimen vastuualueet toivovat, että kadun puhdistustöiden onnistumiseksi tonttien omistajien ja taloyhtiöiden vastuilla olevat jalkakäytävät puhdistettaisiin viimeistään samassa yhteydessä kun tekninen palvelukeskus puhdistaa kyseistä katualuetta.


Hakusana