Etusivu > Uutiset > 2015 > 04 > Kirjaamon uudet yhteystiedot

Kirjaamon uudet yhteystiedot

(20.04.2015 10:38 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 26.05.2015 12:34 Marleena Lammikko)

Porin kaupungin viralliset yhteystiedot muuttuvat 1.6.2015 alkaen. Kirjaamo palvelee kesäkuun alusta alkaen Palvelukeskus Porinan tiloissa, osoitteessa Yrjönkatu 6 B, 2. krs.

Myös julkisten kuulutusten ilmoitustaulu sekä kuulutuksiin liittyvät nähtäville asetettavat aineistot sijaitsevat kesäkuun alusta alkaen Palvelupiste Porinassa. Asiakirjat pyydetään toimittamaan jatkossa ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@pori.fi. Kaupungille osoitetut asiakirjat voi jättää myös Palvelupiste Porinaan.

Kaupungin viralliset yhteystiedot 1.6.2015 alkaen:

Porin kaupungin kirjaamo

PL 121 (käyntiosoite Yrjönkatu 6 B, 2. krs)

28101 Pori

p. 02 621 1008

Kirjaamotoiminnot keskitetään

Kirjaamotoimintaa on tähän asti ollut useissa kaupungin hallintokunnissa. Yhdistämällä toiminnat yhdeksi kokonaisuudeksi parannetaan asioiden rekisteröinnin laatua, keskitetään osaamista, vahvistetaan tietoturvaa eivätkä sijaisjärjestelyt tuota ongelmia. Kirjaamotoiminnan keskittäminen palvelee myös sähköistä tiedonhallintaa ja sähköistä arkistointia.

- Uudistuksella tavoitellaan yhtenäistä kirjaamopalvelua yhdessä toimipisteessä, joka on kuntalaisille helposti saavutettavissa. Siten pystymme myös parantamaan asiakaspalvelua, asiakirjahallinnon päällikkö Outi Johansson kertoo.

Uudistuksen valmistelussa on lähdetty siitä, että kirjaamotoiminta ja puhelinvaihteen toiminta hoidetaan yhteisellä henkilöstöllä. Tähän vaikutti keskeisesti se, että puhelinvaihteen henkilöstö ilmoitti lähiesimiehensä välityksellä olevansa valmiita ottamaan lisää töitä tehtäväkseen. Tilanteeseen on vaikuttanut puhelinvaihteen työn luonteen muuttuminen: varsinaista puhelunvälitystä on aiempaa vähemmän, koska puhelimissa sekä pori.fi-sivustolla olevat yhteystiedot ovat helposti saatavilla.

kuva Julkista ilmoitustaulua voi 1.6. alkaen käydä lukemassa Palvelupiste Porinassa. Kuva: Saija Laaksovirta.


Hakusana