Etusivu > Uutiset > 2015 > 04 > Kunta-alan työpaikkoja voi hakea nyt puhelimella

Kunta-alan työpaikkoja voi hakea nyt puhelimella

(24.04.2015 09:30 Saija Laaksovirta / päivitetty 24.04.2015 09:30)

Kuntarekry tuo julkisen alan työpaikat ja sijaisuudet ensimmäisenä täysin mobiilisti haettavaksi.

Kuntarekry.fi on julkaissut uuden palvelun, joka tarjoaa katkeamattoman työnhakukokemuksen mobiililaitteilla ilman erillisiä sovelluksia ensimmäisenä Suomessa. Uudella palvelulla voi hakea tuhansia avoimia työpaikkoja ja sijaisuuksia kunnissa ja kaupungeissa kautta Suomen. Tähän asti työnhakija on voinut mobiililaitteilla lähinnä selata työpaikkailmoituksia eri rekrytointipalveluissa.

Työhakemukset puhelimella ja tabletilla

Nyt työnhaun prosessi alusta loppuun onnistuu Kuntarekryssä puhelimella tai tabletilla suoraan selaimella. Vastaavaa mobiililaitteille soveltuvaa työnhakupolkua ei muissa suomalaisissa rekrytointipalveluissa ole.

– Voiko työnhakua enää helpommaksi tehdä? Selaa työpaikkoja mobiilisti, kirjaudu uuteen selainpohjaiseen järjestelmään mobiilisti ja jätä hakemus. Me tarjoamme ensimmäisenä Suomessa katkeamattoman mobiilipolun työnhakuun, toimitusjohtaja Tuula Nurminen KL-Kuntarekry Oy:stä kuvailee.

– Kuntakentän sadat työnantajat työllistävät yli viidenneksen työssäkäyvistä. Avoimia työpaikkoja on jatkuvasti tuhansia ja työnhakijoita satojatuhansia. Palvelemme mielellämme työnhakijoita helppokäyttöisimmällä teknologialla. Takana ovat ne ajat, kun hakemus piti jättää paperilla ja kopioida mukaan vino pino todistuksia, Nurminen jatkaa.

Kuntarekryn uuden mobiililaitteille mukautuvan työnhakupalvelun on toteuttanut oululainen ohjelmistoyritys Elbit Oy.

Sijaisten keikat ja käytettävyyskalenteri taskussa

Kunta-ala työllistää runsaasti lyhytaikaisia keikkatöitä tekeviä sijaisia erityisesti peruspalveluiden parissa. Kuntarekryn mobiilipalvelu tuo sijaisille tarjolla olevat keikat suoraan puhelimeen. Uutta on myös käytettävyyskalenteri, jolla sijaiset voivat helposti ilmoittaa työnantajalle, milloin he ottavat keikkatöitä vastaan. Nämä työkalut tuovat kuntatyönantajille helpotusta lyhyellä varoitusajalla tulevien sijaisuuksien täyttämiseen.

Tutustu palveluun

Rekisteröitymällä työnhakijaksi https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/register tai kirjautumalla Kuntarekry-mobiilipalvelun kautta http://m.kuntarekry.fi/. Porin kaupungin työpaikat löydät Kuntarekrystä osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/TietoaKuntarekrysta/kunnat/Sivut/Avoimet-työpaikat-Pori.aspx.


Hakusana