Etusivu > Uutiset > 2015 > 04 > Pyöräile Porissa – ota haaste vastaan!

Pyöräile Porissa – ota haaste vastaan!

(27.04.2015 15:20 Pia Blom / päivitetty 27.04.2015 15:46)

Satakunnan ja samalla Porin haastepyöräilykampanja polkaistaan liikkeelle vappuna. Kuntokampanjan kesto on perinteitä noudattaen vapusta juhannukseen eli haastepyöräily Porin osalta päättyy 21.6. Porissa kirjauspisteitä on yhteensä 25 eri puolilla kaupunkia.

Kampanja ideana on aktivoida liikkumaan ulkona ja kannustaa kaiken ikäisiä harrastamaan pyöräilyä. Se on erinomaista hyöty- ja kuntoliikuntaa, joka sopii lähes jokaiselle. Pyöräillessä elimistö kierrättää tehokkaasti happea, mikä vahvistaa sydäntä ja verenkiertoelimistöä sekä pitää jalkalihakset hyvässä kunnossa.

Matkalla olevan haastepyöräilylaatikon kohdalla kannattaa jarruttaa ja kirjata nimi vihkoon, sillä kampanjan jälkeen arvotaan liikunnallisia palkintoja mm. lahjakortteja urheiluliikkeisiin sekä haastepyöräilytuotteita mm. T-paitoja ja -sukkia.
Arvontatulokset ovat nähtävissä kampanjan jälkeen vapaa-aikaviraston sivuilla www.pori.fi/vapaa-aika/haastepyoraily. Samalta sivulta löytyvät tiedot kirjauspisteistä ja niiden sijainnista.

kuva


Pori – Ulvila pyöräilytapahtuma 3.5.2015
Porin ja Ulvilan kaupunkien vapaa-aikatoimet sekä Satakunnan Viikko -lehti järjestävät perinteisen haastepyöräilyn avaustapahtuman sunnuntaina 3.5.2015.
Porin lähtö- ja paluupaikka on Eetun aukion lava. Ulvilassa vastaava on kirjaston piha.
Yhteislähtö lenkille tapahtuu molemmissa kaupungeissa samaan aikaan eli klo 13.00. Paikalle kannattaa pyöräillä jo klo 12.30, sillä ennen lenkkiä ohjelmassa on mm. arvontaa, paljon pyöräilyasiaa sekä alkuverryttely.
Lenkin pituus on reilut 20 km ja letkassa pyöräilee Porin Pyöräkarhujen opaspyöräilijöitä. Kysymyksessä on leppoisa kuntoilutapahtuma, joten kilpailusta ei ole kysymys. Siksi turvallisuus ja varovaisuus liikenteessä ovat vauhtia tärkeämpiä. Puolimatkassa tarjotaan kaikille pyöräilijöille herkulliset Kahvila Rollin munkit sekä juomat. Tapahtumaan on vapaa pääsy.


Hakusana