Etusivu > Uutiset > 2015 > 05 > Juha Vasama Porin kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi

Juha Vasama Porin kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi

(12.05.2015 12:17 Saija Laaksovirta / päivitetty 12.05.2015 12:17)

Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja vaihtuu 1.9.2015.

Valtuustoryhmä ehdottaa yksimielisesti Porin kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi rehtori Juha Vasamaa, kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesolan jättäytyessä tehtävästä.

Vasama toimii tällä hetkellä Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana.

– Olen motivoitunut ja käytettävissä kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävään. Haluan osoittaa aktiivisuuteni työn ohella Porin kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävässä. Lisäksi olen sitoutunut syksyn aikana luopumaan muista järjestöllisistä ja poliittisista luottamustehtävistäni, kertoo Juha Vasama.

Kansanedustajan tehtäviin keskittyvä Jaana Laitinen-Pesola toteaa, että kahden vaativan tehtävän hoitaminen on haasteellista. Porin kaupunginhallituksen puheenjohtajuus ja kansanedustajan työ ovat molemmat ajankäytöllisesti sitovia.

– Porilaisten edunajamisen kannalta on järkevää, että nyt keskityn kansanedustajan tehtäviin. On ollut etuoikeus toimia kotikaupunkini merkittävässä luottamustehtävässä.

Kokoomuksen Porin valtuustoryhmän jäsen Petri Harjula jättää valtuutetun ja perusturvalautakunnan jäsenen tehtävänsä 31.8.2015 pidettävässä kaupunginvaltuuston kokouksessa. Harjulan tilalle valtuutetuksi nousee ensimmäinen varavaltuutettu Timo Honkasalo.


Hakusana