Etusivu > Uutiset > 2015 > 05 > Pori Jazz Kids Festival 2015 vie aikamatkalle

Pori Jazz Kids Festival 2015 vie aikamatkalle

(29.05.2015 14:56 Saija Laaksovirta / päivitetty 10.07.2015 11:30)

Jo 11. kerran järjestettävä lasten festivaali käynnistyy Jazzkadun Jazz Street Stagella13.7.2015 kello 12.

Young Talent Showcase esittelee Palmgren-konservatorion opiskelijoiden omia kokoonpanoja, seremonia-mestarina Bianca Morales.

Kirjurinluodossa ohjelma käynnistyy tiistaina 14.7. kello 10 huippusuositulla Vauvamuskarilla. Tarjolla on yli 40 erilaista elämystä musiikin ja satujen parissa.

Tämän vuoden kantava teema on Aikamatkalla. Musiikin siivin liikutaan vauhdikkaasti eri vuosikymmenillä Leijonakuningas-elokuvista ja Astrid Lindgrenin satuhahmoista tuttujen sekä "uusvanhojen" laulujen parissa.

kuva Kuva: Marianne Ståhl

Tiistain Vauvamuskari ja keskiviikon Naperomuskari kuuluvat jo kaikkien kokeneiden Kids-festari-kävijöiden vakio-ohjelmaan. Jännittävän lisän tuo Nukkearkku-konserttiin liittyvä laulupaja Eveliina Pokelan johdolla, jossa harjoitellaan yhteisnumeroita konserttiin.

Lokkilavalla koetaan tiistaina elämys, kun ruotsinkielinen Leijonakuningas-teatterikonsertti johdattaa kuulijat rytmikkääseen seikkailuun Afrikkaan. Ahvenanmaalta saapuu 60-henkinen kuoro tuoden mukanaan Ruotsista muusikot ja länsirannikolta suomenruotsalaisia solisteja ja kuorolaisia. Lavalla nähdäänkin lähes 90 laulajaa, tanssijaa ja muusikkoa.

Lasten ja nuorten omista esityksistä nautitaan Palmgren-konservatorion pajakonsertissa keskiviikkona 15.7. Pajalaiset harjoittelevat svengaavaan konserttiin maanantaista keskiviikkoon Lokkilavalla.

Pelle Mamma ja Riesa-pelle viihdyttävät perheen pienimpiä laululeikkien ja taikatemppujen parissa Kenttäbileissä ja Ison Puuhateltan pajoissa.

Kaikkiin tapahtumiin on yleisöllä vapaa pääsy.

Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa http://porijazz.fi/fi/kids.

Ohjelmaesite

Pori Jazz Kids Festivalin tuottajana toimii Bianca Morales ja sen tarjoaa Pori Jazz Festival, Emma & Elias sekä Porin kaupunki. Svenska Dagenia tukevat Finlandsarenan ja Svenska kulturfonden. Musiikkipajat tuotetaan yhdessä Palmgren-konservatorion kanssa.


Hakusana