Etusivu > Uutiset > 2015 > 05 > Satakielen avajaisissa tapahtuu

Satakielen avajaisissa tapahtuu

(13.05.2015 14:42 Saija Laaksovirta / päivitetty 13.05.2015 14:42)

Torilavan avajaisia juhlitaan lauantaina 23.5. kello 10–13.

Kohtaamispaikka Satakielen koko perheen avajaisten ohjelmassa on muun muassa Peppi Pitkätossun musiikkipippalot, yhteislaulua ja Tunnista torikauppiaiden lähituotteet -kilpailu. Mukana tapahtumassa on myös murrekirjailija Elina Wallin. Tilaisuuden juontaa Kaisa Löfgren.

Peppi Pitkätossun musiikkipippalot laittaa pikkuväen liikkeelle kello 11.30 ja 12.30. Move it -lajiesittelyshown tahdissa voivat vanhemmatkin liikehtiä. Ulla Kamppisen vetämään yhteislauluun toivotaan kaikkien osallistuvan. Esitysten välissä juontaja haastattelee torikauppiaita.

– Tunnista torikauppiaiden lähituotteet -kilpailu on leikkimieleinen tunnistuskilpailu kaiken ikäisille. Osallistumiskupongin saat ensiviikon Satakunnan Viikosta tai Satakunnan Viikon Kuukausiliitteen Kävis -teemasta tai tapahtumapäivänä torikauppiailta. Palkintona on tuotelahjakortteja, joten kannattaa osallistua, suosittelee toiminnanjohtaja Kirsi Sainio-Lehtimäki.

Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy Käviksen Facebook-sivulta.

Avajaiset järjestää Satakunnan Viikko osana Kävis-toimintaa yhdessä Torikauppiasyhdistyksen, Porin Yrittäjien, Pori-Seura ry:n ja Porin kaupungin kanssa.


Hakusana