Etusivu > Uutiset > 2015 > 05 > Tavara vaihtaa omistajaa Siivouspäivänä

Tavara vaihtaa omistajaa Siivouspäivänä

(19.05.2015 15:37 Marleena Lammikko / päivitetty 19.05.2015 15:37)

Jäteneuvonta järjestää Siivouspäivän lauantaina 23.5. Joukahaisenpuistossa, Sammonpuistossa, Impolanpuistossa, Pihlavan torilla, Ulvilan Naparannassa sekä Luontotalo Arkin pihassa.

kuva

Jäteneuvonta järjestää tapahtumia ympäri kaupunkia sekä Naparannassa kello 10-14. Tapahtumassa on mahdollisuus myydä nurkkiin pyörimään jääneitä tavaroita ja vaatteita, joille ei enää ole käyttöä. Luontotalo Arkin väki pystyttää pihakahvilan Arkin pihaan Siivouspäivän ajaksi. Impolanpuistossa on samaan aikaan Impolan puistojuhla kello 12-17. Pihlavan torilla on käynnissä tapahtuman ajan Meri Porin markkinat, jonka ohessa on metalliromun, sähkö- ja elektroniikkaromun, akkujen ja renkaiden keräys kello 9-15. Ulvilan terveyskeskuksen pihassa voi kierrättää vaarallista jätettä, sekä sähkö- ja elektroniikkaromua kello 9-14, jonka aikana Ulvilan kaupunki tarjoaa pullakahvit.

Kerää käsivoimin kuljetettava määrä itsellesi turhaa tavaraa, pakkaa mukaasi viltti ja evästä, ja lähde myymään tavaroitasi. Siivouspäivän jälkeen jokainen kerää omat tavaransa ja vie ne mukanaan. Siivouspäivän kunniaksi tapahtumapaikka jätetään siistiksi.

Siivouspäivänä kuka tahansa voi pitää myös oman Siivouspäivän esimerkiksi naapurien kanssa tai taloyhtiön kesken. Täältä löydät lisätietoja tapahtumasta ja lisää Siivouspäivien pitopaikkoja ja – aikoja.


Hakusana