Etusivu > Uutiset > 2015 > 05 > Ympäri Poria kahdella eurolla

Ympäri Poria kahdella eurolla

(27.05.2015 14:45 Marleena Lammikko / päivitetty 27.05.2015 14:45)

Nyt kannattaa käyttää bussia! Porin Linjat on asiakkaiden toiveesta päättänyt jatkaa Happy Hours-kampanjaansa kesän ajan Happy Days-kampanjan muodossa.

Paikallisliikenteen busseilla voi matkustaa kahdella eurolla, jos asiakas ostaa Porin Linjojen älykorttiin ladattavan Kymppikortin. Hinta on voimassa Kymppikortilla joka päivä ilman aikarajoitusta ja sillä voi maksaa samalla kertaa useamman henkilön.

– Happy Hours-kampanjan myötä Porin Linjat on saanut uusia asiakkaita, jotka eivät aikaisemmin ole liikkuneet bussilla. Kampanja on saanut todella paljon positiivista palautetta, minkä takia päätimme jatkaa kampanjaa myös kesällä hieman eri muodossa. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä kesäretkelle bussilla, kehottaa Porin Linjojen toimistosihteeri Paula Stenroos.

Kymppikortti sisältää nimensä mukaisesti 10 matkaa ja sen hinta on 20 euroa matkan pituudesta riippumatta. Kymppikortti on voimassa 90 päivää ensileimauksesta. Sillä on kulkuoikeus Porin ja Ulvilan kaupungin alueilla Porin Linjojen, Lyttylän Liikenteen, Sundellin ja Satakunnan Liikenteen busseissa. Myyntiaika tuotteelle on 1.6.–31.8.2015.

Korttia myydään porilaisille ja ulvilalaisille ja älykortin ensimyynnistä peritään 7 euron pantti. Kesän Kymppikorttia voi ladata aiemmin ostettuihin älykortteihin myös Porin Linjojen valtuuttamissa latauspisteissä.

kuva Kuva: Porin Linjat Oy


Hakusana